Reservation Dogs 2. sezon gelişmesi! FX duyurdu!

FX kanalı komedisi "Reservation Dogs"un geleceği şimdiden belli! Kanal, diziye resmi 2. sezon onayını verdi. Detaylar...

Bear, Elora, Cheese ve Willia daha fazla çakallık için geri dönüyor!

Sterlin Harjo & Taika Waititi ikilisinin yaratıcısı olduğu FX kanalı komedisi "Reservation Dogs" resmi 2. sezon onayını aldı.

Yapım, ilk bölümünün ardından genellikle olumlu eleştiriler alırken, sosyal medya mecralarında da ilgi toplamıştı.

09 Ağustos'ta başlayan ilk sezonu devam etmekte olan dizinin sezonu 8 bölümden oluşurken; ilk sezonun finali 20 Eylül'de gerçekleşecek.

RESERVATION DOGS 2. SEZON NE ZAMAN?

Reservation Dogs'un 2. sezon bölümleri 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşmaya başlayacak. Yeni sezonun başlangıç tarihine dair bilgiler önümüzdeki aylarda duyurulacak.

FX'in Orijinal Programlama Başkanı Nick Grad, dizinin yenilendiğini duyururken şu ifadeleri paylaştı: "Reservation Dogs'u izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyorduk ve onlarında diziyi bizim kadar sevdiklerini görmekten dolayı çok heyecanlıyız. Başka bir sezon için erken sipariş vermekten mutluluk duyuyoruz. Sterlin Harjo, televizyonun en iyi yeni komedilerinden birini ve çığır açan bir temsil ve ham yetenek vitrinini yaratmak için Taika Waititi, yaratıcı ekibin geri kalanı, parlak oyuncu kadrosu ve ekiple ortaklık kurarak yaratıcı vizyonunu gerçekleştirdi."

21-09/04/reservation-dogs-oyunculari.jpeg

"RESERVATION DOGS" KONUSU VE OYUNCULARI

Reservation Dogs'un hikayesi; Kaliforniya'nın egzotik, gizemli ve uzak diyarlarına gitmek için Oklahoma kırsalında hırsızlık yapan, soygun gerçekleştiren ve çeşitli suçlar işleyen bir grup Amerikan yerlisine odaklanıyor.

D'Pharaoh Woon-A-Tai (Bear Smallhill), Paulina Alexis (Willie Jack), Devery Jacbos (Elora Danan Postoak) ve Lane Factor (Cheese) dörtlüsünü başrollerde izlediğimiz Reservation Dogs'un oyuncu kadrosunda ayrıca Sarah Podemski (Rita), Dallas Goldtooth (Spirit), Lil Mike (Mose), Funny Bone (Mekko), Elva Guerra (Jackie) gibi isimler yer alıyor.

21-09/04/reservation-dogs-foto.jpeg

FX Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Harjo, Waititi ve Garrett Basch'den oluşuyor.

"Reservation Dogs" (FX) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin