The Republic of Sarah dizisinin 2. sezonu olacak mı?

"The Republic of Sarah"ın geleceği şimdiden belli oldu. Dizi resmen iptal edildi. Detaylar...

The CW kanalının yaz döneminde ekranlara gelmeye başlayan dizisi "The Republic of Sarah"ın geleceği şimdiden belli oldu. Ancak gelişme dizinin hayranlarını üzecek!

THE REPUBLIC OF SARAH İPTAL EDİLDİ

14 Haziran 2021'de ekran serüvenine başlayan yapımın 2. sezonu olmayacak! Dizinin yürütücü yapımcısı Jeffrey Paul King'in Instagram hesabındaki duyurusuna göre dizi iptal edildi.

King, Instagram postunda "Haberlerin iyi olmadığını söylemekten üzgünüm. The Republic of Sarah, Pazartesi günü yayınlanacak olan bölümüyle birlikte sonlanacak. İzleyen ve küçük gösterimizi hayatlarına sokan herkese çok teşekkür ederim. Bu, bizim için dünyalara bedel. Lütfen Pazartesi günü ayarlayn ve Greylock'a veda etmemize yardım edin" ifadelerini kullandı.

21-09/04/the-republic-of-sarah-izle.jpeg

Jeffrey Paul King'in bu açıklaması yayıncı kanal The CW tarafından da teyit edildi.

The Republic of Sarah'ın konusu; aç gözlü bir maden şirketinin elinde yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan kasabasını savunmaya çalışan ve bu uğurda bir grup uyumsuz gence liderlik eden asi ruhlu bir lise öğretmeni Sarah Cooper'a (Stella Baker) odaklanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Baker dışında Luke Mitchell (Danny Cooper), Hope Lauren (Corinne Dearborn), Nia Holloway (Amy 'AJ' Johnson), Ian Duff (Grover Sims), Forrest Goodluck (Tyler Easterbrook), Landry Bender (Bella Whitmore), Izabella Alvarez (Maya Jimenez) ve Megan Follows (Ellen Cooper) gibi isimler yer alıyor.

21-09/04/the-republic-of-sarah-afisi.jpeg

Black Lamb, Fulwell 73 Productions, Warner Bros. Television Studios & CBS Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise King, Webb, Mark Martin, Jeff Grosvenor, Irene Litinsky ve Leo Pearlman'dan oluşuyor.

"The Republic of Sarah" (The CW) 1. Sezon Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin