Yasak Elma 111.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yayın Tarihi

Yasak Elma 111.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı ve yeni sezonun yayınlanacağı tarih konusunda merak edilen bilgiler de açıklandı.

Oğulcan Özsezgi
06 Eylül 2021 - 00:24
Gündem

Yasak Elma 5.sezon için 4.sezonun finalinden itibaren iddialar gündeme gelmeye başlamıştı. Diziden ayrılacak oyuncular hakkında çok konuştuk. Yeni oyuncular için de peşi sıra paylaşımlar yaptık. Anlayacağınız dizi için gündem bir hayli yoğundu. Bu gündem içerisinde beklenen haber ise geldi. Yasak Elma 111.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni sezon fragmanının yayınlanması, iki önemli bilginin netleşmesini sağladı. Birincisi dizide kimler var ikincisi ise dizi ne zaman başlayacak konusu. Bu iki konuda da önemli gelişmeler yaşanmakta.

Yasak Elma 111.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Önce dizinin yeni bölümü için paylaşılan günden söz edelim. Dizinin yeni bölümü için gün değişikliğine gidilmeyecek. Yine Pazartesi günleri yeni bölümleri göreceğiz.

Yeni sezonun ilk bölümü ise 13 Eylül tarihinde yayınlanacak. Yani önümüzdeki hafta dizinin yeni sezonu başlamış olacak.

Yasak Elma 111.bölüm fragmanına baktığımız zaman ise dizide yeni karakterlerin hemen uyum sağlayacağını görüyoruz. Kumru karakteri direkt olarak göze batacak onu anladık. Onun dışında bir başka dikkat çekecek olan isim Eda Ece olacak.

Her zaman olduğu gibi ünlü oyuncu yine başı çekiyor gibi gözüküyor. Tabii ki onu tek bırakmayacak olan isim de Ender Çelebi. Yıldız ile Ender yine diziye damgasını vuracak onu anladık.

Tıpkı yazın paylaştığımız gibi diziden ayrılan isimlerden birisi de belli olmuş durumda. Çağatay’ın söylemlerine göre, Hasan Ali Kuyucu diziden ayrılmış. Zaten bunun haberini yapmıştık. Onun dışında yeni karakterlerle beraber yine dizi hareketli geçecek onu da anladık.

Beklentilerimizi arttıran Yasak Elma 111.bölüm fragmanı için geri kalanları size bırakıyoruz. Fragmanın videosunu hemen yukarı da bulabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin