Mr. & Mrs. Smith dizisinde beklenmedik ayrılık! Şimdi ne olacak?

Dünyaca ünlü aksiyon filmi "Mr. & Mrs. Smith"in dizi versiyonunda önemli bir değişiklik yaşandı. Phoebe Waller-Bridge projeden resmen ayrıldı! Detaylar...

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin başrollerini paylaştığı 2005 yapımı dünyaca ünlü aksiyon filmi "Mr. & Mrs. Smith"in dizi versiyonunda önemli bir değişiklik yaşandı.

Hatırlanacağı üzere bu yılın başlarında Mr. & Mrs. Smith'in, filmin yapım şirketi New Regency ve Amazon Studios ortaklığı ile dizi olarak yeniden başlatılacağı; başrolleri ise hem ortak yaratıcı hem oyuncu olarak Donald Glover ile son dönemde yaptığı işlerle dikkat çeken Phoebe Waller-Bridge'in paylaşacakları duyurulmuştu.

PHOEBE WALLER-BRIDGE "MR. & MRS. SMITH" DİZİSİNDEN AYRILDI!

Senaryo geliştirme çalışmaları sürerken projede beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Phoebe Waller-Bridge'in Mr. & Mrs. Smith dizi uyarlamasından ayrıldığı açıklandı.

Bridge'in ayrılığının Glover ile yaşamış olduğu yaratıcı fikir ayrılıkları nedeniyle gerçekleştiği belirtiliyor.

MR. & MRS. SMITH DİZİSİNİN TAKVİMİ

Peki, bundan sonraki aşamada ne olacak? Dizinin geleceği nasıl şekillenecek?

21-09/07/mr-and-mrs-smith-dizisi-ayrilik.jpeg

Planlanan takvime göre Mr. & Mrs. Smith dizisinin çekimlerine gelecek yıl içinde başlanacak. Şimdilik bu konuda bir değişiklik yok.

Senaryo yazımına devam edilirken, yaşanan bu son gelişme sonrasında Jane Smith karakterini canlandıracak yeni ismin arayışlarına başlandı. Yakın bir zaman içinde dizinin yeni kadın başrol oyuncusunun belirlenmesi bekleniyor.

Donald Glover dizinin erkek başrol oyuncusu olma sıfatını korurken; Francesca Sloane (Atlanta, Fargo, The First, Sevens Seconds) ise ortak yaratıcı ve showrruner olarak yola devam ediyor.

2005 yapımı komedi soslu aksiyon filmi Mr. & Mrs. Smith'in hikayesi; rakip organizasyonlar tarafından birbirlerini öldürmek için tutulan suikastçılar olduğunu öğrenince şaşıran sıkılmış evli bir çifti merkezine alıyor.

21-09/07/mr-and-mrs-smith-dizisi.jpeg

Waller-Bridge şu sıralar, Haziran ayında çekimlerine başlanan ve henüz ismi belli olmayan beşinci Indiana Jones filmi üzerinde çalışıyor. Glover'a gelince, bazı gecikmelerden sonra yaratıcısı ve başrolü olduğu Atlanta dizisinin 2022'nin ilk yarısında üçüncü sezonu için FX'e dönmesi bekleniyor.

"Mr. & Mrs. Smith" Film Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin