Big Shot dizisinin 2. sezonu olacak mı? Disney'den haber var!

John Stamos'lu Disney Plus dizisi "Big Shot"ın kaderi belli oldu! Platformdan diziye 2. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları burada...

John Stamos'lu Disney+ dizisi "Big Shot"ın kaderi belli oldu!

BIG SHOT 2. SEZONUYLA DEVAM EDECEK!

İlk sezonu 16 Nisan ile 18 Haziran tarihleri arasında yayınlanan dizinin 2. sezon onayını aldığı duyuruldu.

David E. Kelley, Dean Lorey & Brad Garrett üçlüsünün elinden çıkan yapım böylelikle yeni sezon onayı müjdesi için hayranlarını fazla bekletmemiş oldu.

ABC Signature yapımcılığında hazırlanan Big Shot'ın yeni sezon çekimlerine 2022 yılı içinde başlanacak. Dean Lorey ikinci sezonda da showrunner olarak dümenin başında olmaya devam edecek.

Yeni sezon onayı hakkında konuşan Kelley "Big Shot'ı geri döndürecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Dizi, özellikle Koç Marvyn Korn olarak John Stamos'un dehasıyla pek çok kalbe dokundu. İkinci sezonu ve sonrasını sabırsızlıkla bekliyoruz" derken Stamos ise şu ifadeleri kullandı:

"Big Shot özünde cesaret ve yürekle ilgili. Ve Disney+ bize ikinci sezon şansını vererek bunu gösterdi. Kenardan bizim için tezahürat yapan eleştirmenlere ve hayranlara kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Peşin hükümlü yargıları bırakmayı öğrenen ve inanılmaz bir kadın grubundan öğrenerek gelişip büyüyen Koç Korn'u oynamaya devam ettiğim için çok minnettarım. Yine de öğreneceği daha çok şey var… Neyse ki 2. sezonda bu şansı elde edecek."

21-09/07/big-shot-afisi.jpeg

Big Shot'un hikayesi; NCAA'daki erkek basketbol koçluğu işinden kovulduktan sonra hepsi kızlardan oluşan seçkin Westbrook Lisesi'nde öğretmenlik ve koçluk işi almak zorunda kalan, saati saatini tutmayan kolej basketbol koçu Marvyn Korn (John Stamos) karakterini merkezine alıyor. Kısa sürede oyuncularıyla nasıl bağlantı kuracağını öğrenen Marvyn her zaman umduğu kişi olmaya başlıyor.

John Stamos ile birlikte Jessalyn Gilsig (Holly Barrett), Richard Robichaux (George Pappas), Sophia Mitri Schloss (Emma Korn), Nell Verlaque (Louise Gruzinsky), Tiana Le (Destiny Winters), Monique Green (Olive Cooper), Tisha Eve Custodio (Carolyn "Mouse" Smith), Cricket Wampler (Samantha "Giggles" Finkman), Yvette Nicole Brown (Sherilyn Thomas) gibi isimleri kadrosunda bulunduran Big Shot'un yürütücü yapımcı kadrosu Kelley, Lorey, Garrett ve Bill D'Elia'dan oluşuyor.

21-09/07/big-shot-dizisi.jpeg

BIG SHOT 2. SEZON NE ZAMAN?

Big Shot'un 2. sezon başlangıç tarihi ilerleyen aylarda duyurulacak.

"Big Shot" (Disney Plus) 2. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin