Geri Sayım: Inspiration4 Uzay Görevi ile tarihi yolculuğa eş zamanlı tanıklık edin!

4 kişi için planlanmış bir uzay uçuşu olan SpaceX Inspiration4 serüveninin arka planına eş zamanlı bakış atan belgesel dizisi "Geri Sayım: Inspiration4 Uzay Görevi (Countdown: Inspiration4 Mission to Space)" Netflix'te başladı. Detaylar burada...

"SpaceX'i kurmamın sebebi insanlığı Mars'a götürmekti. Uzay hayalini herkes için ulaşılabilir hale getirmeye ve bilim kurguyu kurgu olmaktan çıkarmaya çalışıyoruz." - Elon Musk

GERİ SAYIM: INSPIRATION4 UZAY GÖREVİ İLE TARİHE TANIKLIK EDİN!

Dört sivil uzaya gidiyor. Üç gün boyunca tek başlarına Dünya'nın yörüngesinde dönecekler... 15 Eylül 2021'de SpaceX Resilience kapsülünde dört kişi için planlanmış üç günlük bir uzay uçuşu olan SpaceX Inspiration4 serüveninin arka planına eş zamanlı bakış atan belgesel dizisi "Geri Sayım: Inspiration4 Uzay Görevi (Countdown: Inspiration4 Mission to Space)" Netflix'te başladı.

COUNTDOWN: INSPIRATION4 MISSION TO SPACE NASIL BİR YAPIM?

Belgesel dizisi, dünyanın yörüngesine yapılan, tamamen sivillerin katıldığı ilk uzay yolculuğunda eğitimden fırlatma ve inişe kadar Inspiration4 ekibine eşlik ediyor.

Yalnızca özel vatandaşlarla birlikte Dünya yörüngesine çıkan ilk insanlı uzay uçuşu olma özelliğini taşıyan bu tarihi projeyi merkezine alan seride izleyiciler, mürettebatla birlikte olayların perde arkasına giderken; kadronun seçim sürecine, aylarca süren astronot eğitimlerine ve kalkışa kadar yaşanacak sıra dışı anlara tanıklık ediyorlar.

The Last Dance'in arkasındaki Jason Hehir'in yönetmenliğini üstlendiği, SpaceX'in emsalsiz uzay görevini konu alan belgesel dizisinde Elon Musk da görünüyor.

21-09/07/countdown-inspiration4-mission-to-space-dizi.jpeg

Mini belgesel dizisinin 46'şar dakikalık ilk 2 bölümü 06 Eyül 2021 Pazartesi günü Netflix kütüphanesine eklendi.

İlk bölüm; dört şanslı sivilin yörüngeye gönderileceği görevle ilgili hazırlıkların başlangıç aşamasını gözler önüne sererken; görevin toplumsal fayda amacı kapsamında ekibe kanseri yenen 29 yaşındaki birinin katılmasının perde arkasını öğreniyoruz.

İkinci bölümde ise son iki ekip üyesinin cömertlik ve refah ilkeleriyle belirlenmesine, herkesin uçuşla ilgili hem heyecan hem de kaygı duymaya başlamasına tanıklık ediyoruz.

21-09/07/countdown-inspiration4-mission-to-space-afis.jpg

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu Alexa Conway, Libby Geist, Rebecca Gitlitz, Ian Orefice, Jacob Rogal, Connor Schell, Jonathan D. Woods, Mark Feldstein, Jason Hehir, Ross Martin, Brad Roth'dan oluşuyor.

"Countdown: Inspiration4 Mission To Space" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin