Netflix dizisi Kozmik Kid'in 2. sezon konusu, fragmanı

Kozmik Kid'in 2. sezonunda muhteşem bir uzay macerası sizi bekliyor! Yeni sezon detayları...

Kozmik Kid'in 2. sezonunda muhteşem bir uzay macerası sizi bekliyor!

The Powerpuff Girls, Foster'ın Hayalî Dostlar Mekânı ve Uzaylı Vander'ın Emmy ödüllü yaratıcısı Craig McCracken imzalı animasyon dizisi "Kozmik Kid (Kid Cosmic)"in 2. sezon bölümleri Netflix'e geldi.

Beş kozmik güç taşı bulan bir çocuğun kahraman olma hayallerinin gerçeğe dönüşmesine tanıklık ettiğimiz animasyon dizisinin yeni sezonunda izleyiciyi temposu ve heyecanı yüksek yeni bir serüven bekliyor.

KOZMİK KİD 2. SEZONDA NELER OLACAK?

İkinci sezonda; Jo gerçek bir lider olmanın ne anlama geldiğini öğrenirken; Yerel Kahramanlar, geri kalan Güç Taşları'nı bulup galaksiyi kurtarmak için unutulmaz bir uzay macerasına atılıyorlar.

Dizinin 02 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan 1. sezonu 10 bölümden oluşurken; 07 Eylül 2021 Salı tarihinde yayına giren 2. sezon toplam 8 bölümden oluşmakta.

21-09/07/kozmik-kid-2-sezon-afis.jpeg

Süreleri 18 ile 29 dakika arasında değişen 2. sezon bölümlerinin isimleri şöyle sıralanıyor: "Kozmik Kid ve Diğer Güç Taşları", "Kozmik Kid ve Gizemli Piramit", "Kozmik Kid ve Ateş ve Buz Soygunu", "Kozmik Kid ve Galaksi Şampiyonu", "Kozmik Kid ve Güçsüz Savaşçılar", "Kozmik Kid ve Cankrosh Bir Kayıp", "Kozmik Kid ve Yenik Kahraman", "Kozmik Kid ve Dünyanın Kurtuluşu".

Sezonun açılış bölümü olan "Kozmik Kid ve Diğer Güç Taşları"nda; Kid'in elinde bir Kozmik Güç Taşı olduğunu fark eden süper kötü Toplayıcı Fantos, bu taşı koleksiyonuna eklemek amacıyla pek de kurnazca olmayan bir plan yapıyor.

21-09/07/kid-cosmic-izle.jpeg

Kozmik Kid'in seslendirme kadrosu Jack Fisher (Kid), Tom Kenny (Chuck), Amanda C. Miller (Jo), Kim Yarbrough (Flo), Keith Ferguson (Papa G), Grey Griffin (Carla/Ramona Flores), Lily Rose Silver'dan (Rosa) oluşurken; projenin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Craig McCracken, Rob Renzetti ve Melissa Cobb gibi isimler yer alıyor.

"Kid Cosmic" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin