George Clooney mini seri Catch-22 ile ekranlara dönüyor!

Hollywood'un ünlü aktörlerinden biri olan George Clooney mini seri Catch-22 ile ekranlara dönüyor!

Berfu Gürle
18 Kasım 2017 - 12:44
Gündem

ABD'li yönetmen, yapımcı, senarist ve aktör olarak dünyaca tanınan George Clooney mini seri Catch-22 ile ekranlara dönüyor. Bir roman uyarlamasının hem yönetmenliğini hem de oyunculuğunu üstlenecek Clooney hayranları ile uzun bir aradan sonra yeniden buluşuyor.

Yeni projesi Joseph Heller’in romanı ‘Catch-22’den uyarlanacak. Altı bölüm mini bir seri olarak seyircisine merhaba demeye hazırlanan dizinin çekimlerine 2018'de başlanacak.

17-11/18/joseph-heller-catch-22.png

Dizinin prodüksiyonu Paramount Television ve Anonymous Content işbirliğiyle gerçekleşecek. Çekimlerin 2018’de başlaması bekleniyor. 56 yaşındaki George Clooney, bu mini serinin yönetmenliğini yapacak. Yönetmen koltuğunda Clooney’e Grant Heslov eşlik edecek. 

17-11/18/george-clooney-catch-22-1510997998.jpg

Catch-22'nin hikayesi İkinci Dünya Savaşı'nın etkilerinin en yoğun hissedildiği yerlerden İtalya’da geçecek. Orada yer alan Amerikan ordusunda topçu olarak görev yapan Yossarian'ı anlatacak. Clooney yönetmen koltuğunda olduğu Catch-22'de, ‘Albay Cathcart’ karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin