Gerçek suç dizisi Mr. Good: Cop or Crook? 1. sezonuyla Netflix'te! Nasıl bir yapım?

Jensen bir polis mi yoksa dolandırıcı mı? Gerçek suç belgeseli dizisi "Eirik Jensen: Polis veya Sahtekâr (Mr. Good: Cop or Crook?)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, bölüm bilgileri haberimizde...

Eirik Jensen bir polis mi yoksa dolandırıcı mı?

Norveç'in en ünlü polisi Eirik Jensen aleyhine açılan inanılmaz kamu davasını konu edinen gerçek suç belgeseli dizisi "Eirik Jensen: Polis veya Sahtekâr (Mr. Good: Cop or Crook?)" Netflix'te yayınlandı.

03 Haziran 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebilen yapım 4 bölümden oluşuyor.

SUÇ DİZİSİ EIRIK JENSEN: POLİS VEYA SAHTEKÂR'I TANIYALIM!

Dizi kısaca; Norveç'in en ünlü polisinin uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlanması sonrasında yetkililerin, onun iyi bir polis memuru mu yoksa büyük bir suçlu mu olduğunu sorgulamasını konu ediniyor.

Gerçek suç temalı bu sürükleyici dizi, Eirik Jensen'ın 2013 yılında tutuklanmasından bu yana tüm Norveç'in aklını meşgul eden soruyu soruyor: Eirik Jensen Norveç tarihinin en iyi polisi mi, yoksa aslında İskandinavya'nın gelmiş gelmiş en büyük uyuşturucu kaçakçısı mı?

Eirik Jensen'ın her iki yüzünü de gözler önüne seren belgesel dizisi; karizmatik, renkli karakterlere yer veriyor ve 1990'lı yıllarda Jensen ile ilk karşılaşmalarından 2020 yılında mahkemede yaşadığı çöküşe kadar başlarından geçen inanılmaz hikâyeleri anlatıyor.

İzleyiciler belgesel dizisinin en sonuna kadar şunu merak edecek: Acaba kim doğruları söylüyor?

22-06/09/mr-good-cop-or-crook-dizisi.jpeg

EIRIK JENSEN: POLİS VEYA SAHTEKÂR BÖLÜM REHBERİ

Mr. Good: Cop or Crook?'un bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Eski Tip Polis" (50 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Sessizlik Operasyonu" (44 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Bağlantı" (52 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Düşüş" (57 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; motosiklet sürücüsü olan ve vakaları çözmek için sıra dışı yöntemlere başvuran polis memuru Eirik Jensen'ın yolunun, uyuşturucu kaçakçısı Gjermund Cappelen ile kesişmesine ve sonrasında gelişen olaylara tanıklık ediyoruz.

22-06/09/mr-good-cop-or-crook-foto2.jpeg

Eirik Jensen: Polis veya Sahtekâr'ın tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Eirik Jensen: Polis veya Sahtekâr" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin