Netflix filmi Interceptor hakkında bilinmesi gerekenler!

Güç onlarda, umut bizde! Netflix'in aksiyon gerilim türündeki filmi "Interceptor" yayına girdi. Filmin konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı, oyuncuları ve çekim bilgileri...

Onun son görevi ve bizim son savunma hattımız...

Güç onlarda, umut bizde! Netflix'in aksiyon gerilim türündeki filmi "Interceptor" yayına girdi.

Yönetmen Matthew Reilly imzalı, 1 saat 38 dakika süreli film 03 Haziran 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

INTERCEPTOR NASIL BİR FİLM?

Elsa Pataky'yi Luke Bracey'e karşı savaşırken izlediğimiz film kısaca; ücra bir füze savunma üssünde kalan son askerin, çaldıkları 16 nükleer silahla ABD'yi hedef alan teröristlere karşı hayatının mücadelesini vermesini konu ediniyor.

Yüzleştiği gerçeklerin örselediği sert Yüzbaşı JJ Collins (Elsa Pataky), haksızlığa uğrayarak Pentagon'daki hayallerinin işinden atıldıktan sonra Pasifik Okyanusu'nun ortasındaki ıssız bir nükleer füze savunma üssünün başına getirilir.

Ardından bu üs eş zamanlı ve koordineli bir saldırıya maruz kalınca Collins, akılalmaz bir planı gerçekleştirmeye kararlı ABD eski askerî istihbarat subayı, karizmatik ve sahtekâr Alexander Kessel (Luke Bracey) ile karşı karşıya gelir.

Zamanla yarışan Collins, sadece birkaç dakika içinde kime güvenebileceğine karar vermek ve Kessel ile gizli paralı askerlerinin çılgınca ve korkunç görevlerini tamamlamasını önlemek için yıllarca aldığı taktik eğitimlerini ve askerî uzmanlığını kullanmalıdır.

22-06/09/interceptor-foto.jpg

INTERCEPTOR KADROSUNDA KİMLER VAR?

Senaristliğini Matthew Reilly ve Stuart Beattie ikilisinin üstlendiği Interceptor'da Elsa Pataky & Luke Bracey'e Aaron Glenane, Mayen Mehta, Rhys Muldoon, Belinda Jombwe, Colin Friels ve Zoe Carides gibi isimler eşlik ediyor.

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri Sydney, New South Wales, Avustralya'da gerçekleştirilen filmin yapımcılığını Michael Boughen, Matthew Street ve Stuart Beattie üstleniyor.

22-06/09/interceptor-izle.jpg

Baş yapımcılar ise Chris Hemsworth, Christopher Mapp, Robert Slaviero, Kathy Morgan ve Peter D. Graves.

"Interceptor" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin