Gerilim dizisi Geçmişle Dans yayında! Netflix dizisi Stay Close'u tanıyalım!

Harlan Coben romanından uyarlanan gizem-gerilim dizisi "Geçmişle Dans (Stay Close)" yılın son gününde Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

"Herkesin sırları vardır..."

GİZEM-GERİLİM SEVENLER İÇİN YENİ SEÇENEK: STAY CLOSE

The Stranger yaratıcılarından bir Harlen Coben uyarlaması daha! Harlan Coben romanından uyarlanan gerilim dizisi "Geçmişle Dans (Stay Close)" yılın son gününde Netflix'te yayınlandı.

Cush Jumbo (The Good Fight) ve Richard Armitage (The Stranger) ikilisinin başrollerde yer aldığı yapım 31 Aralık 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilmekte.

Suç-gerilim türündeki mini dizi Stay Close'un sezonu toplam 8 bölümden oluşurken; bölüm süreleri 39 ila 53 dakika arasında değişiklik gösteriyor.

"GEÇMİŞLE DANS" NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Peki, Geçmişle Dans'ta izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Dizi; Stewart Green'in kaybolduğu geceden 17 sene sonra Carlton Flynn'ın da kayıplara karışmasının, her iki adamla bağlantılı insanların hayatlarında zincirleme olaylara neden olmasını konu ediniyor.

Birisini gerçekten ne kadar iyi tanıyabileceğiniz zorusunu ortaya atan ve karanlık sırlarını saklamak için mücadele eden üç kişinin (Megan, Ray, Broome) hayatına odaklanan dizide izleyiciler, bazı şok edici haberlerin karakterlerin hayatlarını nasıl altüst edebileceğine tanıklık ediyorlar.

Peki, bir türlü kurtulamadıkları sırlarla dolu geçmişleri, sadece kendilerinin değil yakınlarının da hayatlarını altüst etmek üzereyken bir sonraki hamleleri ne olacak?

21-12/31/stay-close-oyunculari.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; düğün günü yaklaşırken Megan Pierce eski bir tanıdığının ziyaretiyle huzursuz olur. Dedektif Mike Broome ise kapanmış bir davayı andıran yeni bir kayıp vakasıyla karşılaşır.

"STAY CLOSE" OYUNCU KADROSU

Stay Close'un oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Cush Jumbo (Megan Shaw / Cassie)
- James Nesbitt (Broome)
- Richard Armitage (Ray)
- Sarah Parish (Lorraine)
- Eddie Izzard (Harry)
- Jo Joyner (Erin Cartwright)
- Youssef Kerkour (Fester)
- Daniel Francis (Dave Shaw)
- Dylan Francis (Jordan Shaw)
- Tallulah Byrne (Laura Shaw)
- Andi Osho (Simona)
- Bethany Antonia (Kayleigh Shaw)
- Rachel Andrews (Bea)
- Poppy Gilbert (Barbie)
- Hyoie O'Grady (Ken)
- Phillip Gascoyne (Gary Blakefield)

DİZİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Coben tarafından yaratılan diğer Netflix orijinal yapımları Safe, The Stranger, The Woods ve The Innocent'i takip eden yapımın çekimleri 18 Şubat 2021 - 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında Manchester, Blackpool ve Kuzey-Batı İngiltere'de gerçekleşti.

21-12/31/stay-close-posteri.jpeg

Red Production Company yapımcılığında hazırlanan Geçmişle Dans'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Danny Brocklehurst, Harlan Coben, Nicola Shindler ve Richard Fee'den oluşuyor.

"Stay Close" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin