Fok Birliği animasyon filmi Netflix'te! Seal Team konusu, fragmanı

Eğlenceli animasyon komedi filmi "Fok Birliği (Seal Team)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Foklar köpek balıklarına karşı!

Ailece izleyebileceğiniz eğlenceli animasyon komedi filmi "Fok Birliği (Seal Team)" Netflix'te yayınlandı.

Jessie T. Usher, J.K. Simmons, Matthew Rhys, Kristen Schaal ve Seal gibi isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı yapım 31 Aralık 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

Cinema Management Group & Triggerfish Animation iş birliğiyle hazırlanan Fox Birliği'nin süresi 1 saat 40 dakika.

"FOK BİRLİĞİ" KONUSU

Fok Birliği'nin konusu; korkusuz fok Quinn'in, jilet gibi keskin dişlere sahip amansız köpek balıklarına karşı koyup açık denizleri geri almak için sıra dışı bir grup acemi askeri bir araya getirmesine odaklanıyor.

Bölgelerini terörize eden köpek balıkları çetesine karşı bir grup fok takımı "Seal Team" oluştururlar. Ancak gerçek şu ki; başlamak üzere oldukları görev için hazır değillerdir ve kaos başlar!

Bir benzetme yapmak gerekirse Seal Team; Valiant ile Dreamwork'ün Shark Tale filmleri arasında bir geçiş gibi görünüyor.

21-12/31/seal-team-poster.jpeg

"SEAL TEAM" KADRO BİLGİLERİ

Yaratıcı ekibinde Greig Cameron, Brian Cleveland, Jason Cleveland ve Wayne Thornley'in yer aldığı filmin kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Jessie T. Usher (Quinn)
- J.K. Simmons (Claggart)
- Kristen Schaal (Beth)
- Matthew Rhys (Grimes)
- Patrick Warburton (Geraldo)
- Sharlto Copley (Switch)
- Camille Mana (Jing)
- John Kani (Brick)
- Dolph Lundgren (Dolph)
- Seal (Seal Seal)

Müziklerinde Elben Schutte & Andries Smit ikilisinin imzasının bulunduğu yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Edward Noeltner, Nikki Wilton, Brian Cleveland ve Jason Cleveland'dan oluşuyor.

21-12/31/sealm-team-afis.jpeg

Greig Cameron & Kane Croudace ikilisinin yönettiği uçuk kaçık ve heyecan dolu bu serüvenin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Seal Team" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin