Queer Eye 6. sezonuyla Netflix'e döndü! Yeni sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Toplam dokuz Emmy kazanan reality dizisi "Queer Eye" 6. sezonuyla Netflix'te yayında! Yeni sezon detayları burada...

Muhteşem Beşli; moda ipuçlarıyla, duygu dolu baştan yaratmalarla ve tüm duyguları su yüzüne çıkaran samimi açıklamalarla geri döndü!

Art arda dört yıl kazanmış olduğu "En İyi Formatlı Reality Programı" ödülü dâhil toplam dokuz Emmy kazanan reality dizisi "Queer Eye" 6. sezonuyla yayında!

İlk sezonu 07 Şubat 2018, ikinci sezonu 15 Haziran 2018, üçüncü sezonu 15 Mart 2019, dördüncü sezonu 19 Temmuz 2019, beşinci sezonu 05 Haziran 2020'de yayınlanan yapımın yeni sezonu 31 Aralık 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformunda izleyiciyle buluşmaya başladı.

Yapımın 6. sezonu toplam 10 bölümden oluşmakta.

QUEER EYE 6. SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezonda, Muhteşem Beşli gece gökyüzünü süsleyen yıldızlardan samimi dönüşümlere kadar her şeyin daha büyük olduğu Teksas'a sevgi ve ışık saçıyor.

Mendilleri hazırlayın! Kahramanlarımızın hayat değiştiren sihirlerini bir kez daha uyguladıklarını ve hak eden Teksaslıların hayatlarını nasıl dönüştürdüklerini izleyin!

Antoni Porowski, Tan France, Karamo Brown, Bobby Berk ve Jonathan Van Ness'in geri döndüğü yapımın 6. sezon bölümlerinin süresi 47 ile 53 dakika arasında değişiyor.

21-12/31/queer-eye-foto.jpeg

QUEER EYE 6. SEZON BÖLÜMLERİ

Sezonun bölüm sıralaması şöyle:

- 6. Sezon 1. Bölüm: "Broken Spoke'ta Hesaplaşma" (52 dk.)
- 6. Sezon 2. Bölüm: "Angel Bir Melek" (53 dk.)
- 6. Sezon 3. Bölüm: "Yalnız Kovboy" (52 dk.)
- 6. Sezon 4. Bölüm: "Unutulmayacak bir Gece" (50 dk.)
- 6. Sezon 5. Bölüm: "İhtiyar Delikanlı" (49 dk.)
- 6. Sezon 6. Bölüm: "Topluma Adanmış Bir Hayat" (47 dk.)
- 6. Sezon 7. Bölüm: "Hayvanların İyilik Perisi" (53 dk.)
- 6. Sezon 8. Bölüm: "Barınma Hakkı Savunucusu" (50 dk.)
- 6. Sezon 9. Bölüm: "Mutfakta Bir Efsane Doğuyor" (48 dk.)
- 6. Sezon 10. Bölüm: "Yeniden İlham Arayan Reggie Devore" (49 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; bildiğimiz büyükanne kalıplarının dışında biriyle tanışıyoruz. Kısacık şortlarıyla meşhur bir country müzik dansı eğitmeni. Kızı onu dizginlemek istiyor, ama değişim kolay olmayacak!

21-12/31/queer-eye-izle.jpeg

Scout Productions & ITV Entertainment iş birliğiyle hazırlanan yapımın yeni sezon tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Queer Eye" (Netflix) 6. Sezon Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin