Süslü Korkuluk Nasıl Bir Dizi Olacak? Ne Zaman Yayınlanacak?

Süslü Korkuluk dizisi için ilk tanıtım yayınlandı. Peki dizinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu mu? Süslü Korkuluk konusu ne olacak? İşte yeni diziden detaylar.

Çok fazla dizisi bulunmayan TV8, yılbaşı arasından sonra yeni dizileriyle ekranlara gelmeye başlayacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel programında da arada gösterilen Süslü Korkuluk dizisi bu yeni yapımlardan biri olacak.

Dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından, nasıl bir dizi geleceği de merak konusu oldu. Henüz çok fazla bir bilgi olmamakla beraber, dizinin konusunun ne olacağı ve hangi oyuncuları göreceğimiz noktasında da bazı detaylar yok değil. Peki nasıl bir dizi bekliyoruz? Ne zaman yayınlanacak belli mi?

Süslü Korkuluk Nasıl Bir Dizi?

Dizide ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yer alacak. Başrolde yer alacak olan Çağatay Ulusoy, başarılı bir tasarımcıya hayat verecek.

Dizide de bu tasarımcının hayatını göreceğiz. Şimdilik OGM Pictures imzalı olacak olan yapım hakkında konu açısından bilinenler bunlar.

İlerleyen günlerde dizinin konusu noktasında daha fazla bilginin paylaşılması bekleniyor.

Biz geçelim diğer detaylara. Dizide henüz kadın başrol oyuncunun belli olmadığını belirterek konuşulan isimlerin Alina Boz ve Hafsanur Sancaktutan olduğu söyleniyor. Ama bu konuda da henüz kesin bilgilerin elde edilmediğini ve resmi bir açıklama gelmediğini belirtmiş olalım.

İlk tanıtım teaser görüntüleri de yayınlanan Süslü Korkuluk dizisinin yönetmen koltuğunda da Cem Karcı’nın olacağını belirterek geçelim dizinin ne zaman yayınlanacağı noktasına.

21-12/31/suslu-korkuluk-2.jpg

Süslü Korkuluk Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizi için ilk tanıtım videosu yayınlandı ama dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda net bir açıklama gelmedi. Sadece yeni sezon içerisinde dizinin yayınlanacağını biliyoruz. Yayın tarihi için söylenen yakında ifadesi.

Bu konuda da detaylar belli olduğu zaman yine haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. TV8 ekranlarında karşımıza çıkacak olan dizi nasıl dönüşler alacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin