Gerilim dizisi Şantaj Netflix'te başladı! The Innocent konusu, fragmanı

Harlan Coben'in romanından uyarlanan gerilim türündeki mini dizi Şantaj (The Innocent) Netflix'te! Diziye dair tüm detaylar...

Kimse geçmişinden kaçamaz...

GERİLİM DİZİSİ ŞANTAJ NETFLIX'TE BAŞLADI!

The Stranger ve The Woods gibi Harlan Coben romanlarından uyarlanan bir başka dizi olan "The Innocent (Şantaj)" Netflix'te başladı.

Gerilim türündeki İspanya yapımı mini dizi, süreleri 50 ile 71 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşuyor.

21-04/30/the-innocent-netflix.jpg

THE INNOCENT KONUSU VE OYUNCU KADROSU BİLGİLERİ

Peki, The Innocent'in konusu ne?

Kimse geçmişinden kaçamaz. Mateo, Olivia, Lorena ve Aguilar, hayatlarını sonsuza dek mahveden kararlarla karşı karşıya kalacaklar...

Dizi; kasten işlemediği bir cinayetin, bir adamı entrikalarla dolu bir ağa sürüklemesini ve özgürlüğüne kavuştuğunda gelen bir telefonun onu tekrar aynı karanlığın içine çekmesini konu ediniyor.

Mario Casas (Mateo Vidal), Aura Garrido (Olivia Costa), Alexandra Jiménez (Lorena Ortiz) ve Jose Coronado'nun (Teo Aguilar) rol aldığı Şantaj'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Juana Acosta, Susi Sánchez, Ana Wagener, Gonzalo de Castro, Martina Gusman, Xavi Sáez, Miki Esparbé, Anna Alarcón gibi isimler yer alıyor.

Sospecha Films & Think Studio ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yazar ekibini Oriol Paulo, Jordi Vallejo, Guillem Clua üçlüsü oluştururken; Oriol Paulo tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda da oturdu.

21-04/30/the-innocent-dizisi-1619809305.jpg

Çekimleri Barcelona'da gerçekleştirilen The Innocent'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Oriol Paulo, Sandra Hermida, Jesús de la Vega, Eneko Lizarraga, Belén Atienza, Laura Rubirola ve Harlan Coben'den oluşuyor.

"Şantaj" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin