Pet Stars dizisi Netflix'te başladı! Pet Stars'ı tanıyalım!

Netflix reality dizisi Pet Stars 1. sezon bölümleriyle Netflix arşivine eklendi! Pet Stars nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı...

İnsanların en sevdiği şeylerden biri evcil hayvanlardır. Sosyal medya sayesinde, sevimli olmak büyük paralar kazandırabiliyor. İşte bu noktada Hollywood'un hayvanlar için en büyük yetenek yönetimi firması Pets on Q devreye giriyor...

"PET STARS" NETFLIX'TE!

Yetenek yönetimi şirketi Pets on Q'nun sosyal medyada büyük fenomen olmuş hayvanlarla nasıl çalıştığını izleyiciye yansıtan Netflix reality dizisi "Pet Stars" 1. sezon bölümleriyle Netflix arşivine eklendi.

21-04/30/pet-stars-dizi.jpg

30 Nisan 2021 Cuma günü platforma eklenen 1. sezon toplam 5 bölümden oluşuyor.

PET STARS NASIL BİR YAPIM?

Hollywood'un en büyük hayvan yetenek yönetimi şirketi Pets on Q; sosyal medyada en popüler, en yetenekli ve en eşsiz görünen hayvanları temsil ediyor ve onları reklam kampanyalarını güçlendirmek isteyen büyük markalarla iletişim haline geçiriyor.

Sezonun açılış bölümünde; Colleen'in tüylü bebeği Charlie'yi arkadaşına bırakan Pets on Q, sevimli çirkinleri keşfedip yeni müşteriler bulmak için Dünyanın En Çirkin Köpeği Yarışması'na gidiyor.

21-04/30/pet-stars-poster.jpg

Sezonun, süreleri 26 ile 28 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Çirkinlik Güzeldir" (28 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Parti Hayvanları" (27 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Müthiş Sürüngenler" (26 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Köpek Modası" (28 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Sörfçü Köpekler" (27 dakika)

"Pet Stars" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin