Gerilim romanı The Couple Next Door dizi oluyor!

Shari Lapena'nın karmaşık olay örgüsü ve temposuyla dikkat çeken gizem-gerilim türündeki romanı The Couple Next Door da dizi oluyor.

Volkan Küçükel
21 Haziran 2018 - 23:28
Gündem

Suç romanları yazarı Kanadalı Shari Lapena'nın çok satan gerilim türündeki romanı "The Couple Next Door (Yan Evin Sırrı)" dizi oluyor!

BİR ROMAN DAHA EKRANA UYARLANIYOR: THE COUPLE NEXT DOOR

Paramount Television, Anonymous Content ve Sugar23 ortaklığı, televizyon dizisi olarak ekranlara uyarlama konusunda kitabın yayın haklarını satın aldı.

18-06/22/the-couple-next-door-kitabi.jpg

THE COUPLE NEXT DOOR KONUSU

Oyun ve televizyon yazarı Lila Feinberg'in (Younger) uyarlama senaryoyu kaleme aldığı dizinin hikayesi; Manhattan'da aynı apartman dairesinde yaşayan ve hayatları iç içe geçen üç çifti merkezine alıyor.

Bir akşam yemeği davetinin ardından ortaya çıkan ve sırları, yalanları, ihanetleri ortaya dökecek şok edici bir suç vakası hikayenin gidişatına yön verecek.

Feinberg ile birlikte Sugar23'ün Prodüksiyon Başkanı Ashley Zalta ve CEO Michael Sugar projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

18-06/22/yan-evin-sirri.jpg

Anonymous ve Paramount TV'nin iş birliği yaptığı diğer diziler arasında Netflix'in 13 Reasons Why ve gösterimi yaklaşmakta olan Maniac, Hulu'nun Catch-22, Epix'in Berlin Station ve TNT'nin The Alienist dizileri ile Apple'ın Hilde Lysiak'ı merkezine alan dizi projesi bulunuyor.

14 Temmuz 2016 tarihinde yayımlanmaya başlayan The Couple Next Door romanı ülkemizde Yan Evin Sırrı adıyla okuyucularla buluşmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin