Meleklerin Aşkı ne zaman başlıyor? 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Meleklerin Aşkı ne zaman başlıyor? Berkay Hardal'ın yeni dizisi ve Show Tv ekranlarının büyük bir merakla beklenen projesinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Nurşah
22 Haziran 2018 - 11:41
Kültür Sanat

İstanbullu Gelin ile tanıdığımız Berkay Hardal'ın başrolünde yer aldığı Show Tv ekranlarının yeni dizisi Meleklerin Aşkı ne zaman başlıyor? Merakla beklenen dizinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

18-06/22/meleklerin-aski-ne-zaman.jpg

Meleklerin Aşkı ne zaman başlıyor?

Oya Başar, Berkay Hardal, Gülper Özdemir ve Toygan Avanoğlu'nun oyuncu kadrosunda yer aldığı, genç oyuncular ile usta isimlerin bir araya geldiği Show Tv ekranlarının yeni yaz dizisinin yayın tarihi en sonunda belli oldu! Meleklerin Aşkı 5 Temmuz Perşembe günü saat 20.00'de ilk bölümü ile izleyicinin beğenisine sunulacak!

18-06/22/meleklerin-aski-1-bolum-fragmani.jpg

Meleklerin Aşkı dizisi

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi birleştirecek olan kişi ise Melek’in annesi Rukiye’den (Oya Başar) başkası değil. Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u da öz oğlu gibi seven Rukiye, Melek ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin