Hayati ve Diğerleri 3. bölümde neler olacak? 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayati ve Diğerleri 3. bölümde bizleri neler bekliyor? Kanal D ekranlarının yeni komedi dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Nurşah
22 Haziran 2018 - 12:23
Yeni Bölüm

Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen'in oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi, geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk bölümünün ardından rafa kaldırılmıştı. Yaz ayları için saklanan Hayati ve Diğerleri 3. bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

18-06/22/hayati-ve-digerleri-3-bolum.jpg

Hayati ve Diğerleri 3. bölümde neler olacak?

26 Haziran Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümde Hayati ve ekibi bir banka soygunu olayı ile karşı karşıya kalırlar. Hayati için bu silahlı soygunun önemi büyüktür, çünkü biricik annesi de o sırada bankada bulunan müşteriler arasındadır. Ayrıca annesinin kardeşi Danyal ve komşuları Tahsin'in de rehineler arasında bulunduğu soygun Hayati'nin en büyük önceliği haline gelir...

Kılık değiştirerek bir kurye gibi bankadan içeri girmeyi başaran Hayati'nin kimliği ise çok kısa bir sürede soyguncular tarafından anlaşılır. Annesi oğluna, Açelya da başkomiserine seslenir çünkü! Hayati ve ekibi bu soygunu atlatabilecekler mi? Eğlence ve komedi dolu Hayati ve Diğerleri yeni bölümü kaçırmayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin