Gibi 2.Sezon Çekimleri Başladı! İlk Kare

Gibi 2.Sezon çekimlerinin başladığı ortaya çıktı. Yeni sezondan ilk karede paylaşıldı. Dizinin ne zaman başlayacağı belli mi? Son durum ne?

Bana göre Exxen’in en farklı, en orijinal projelerinden biri olan Gibi dizisi, yakında geri dönüyor. Dizinin ilk sezonunun yayınlanmasının ardından, en çok şikayet edilen konu yapımın kısalığı olmuştu. Sadece 12 bölüm yayınlanmasına, dizinin hayranlarından tepki gelmişti. Fakat yakın zamanda bu konuda iyi haberi de verdik. Devam sezonunun geleceği ve dizinin senaryosunun tamamlandığını söylemiştik. Gibi 2.Sezon senaryo paylaşımında çok kısa bir süre geçmişken, bir iyi haber daha geldi. Bu sefer dizinin çekimlerinin başladığı ortaya çıktı.

Yeni sezon için çoktan çekimlerin başladığını da böylece görmüş olduk. Peki yayın tarihi konusunda bir bilgi var mı?

İLGİLİ İÇERİK

Gibi 2.Sezon Çekimleri Başladı ama Gün Belli Oldu mu?

Yeni sezonda kaç bölüm olacağı ya da bölümlerin kaç dakikalık olacağı belli değil. Muhtemelen yine birinci sezonda olduğu gibi 10-12 bölüm olur ve süreleri de hemen hemen aynı kalır diye düşünüyorum. Yapının çok fazla bozulmayacağı görüşündeyim.

Yeni sezonun çekimlerinin başladığını nereden öğrendiğimiz kısmına gelecek olursak, çekimlerden bir kare paylaşıldı. Çekimlerin kaç gün süreceğine bağlı olarak yakın zamanda Exxen üzerinden de bir tanıtım gelebilir.

21-09/30/gibi-2sezon.jpg

Öyle ki çok kısa bir süre önce Exxen YouTube kanalı üzerinden Gibi dizisinde geçen bir şarkının özel klibi yayınlandı. Yayınlanan klip, en sevilen bölümlerden birinde geçen “Yerim Seni” şarkısının klibi oldu. İzleyenler bu kısmı mutlaka bilecektir. Dizinin bölümünde bu klip gösterilmemişti. Buradan da Gibi’nin ikinci sezonu için hazırlıkların hızlandığını anlayabiliriz.

Gibi 2.Sezon ne zaman yayınlanacak derseniz o konuda bir bilgi yok. Ama çekimlerin başlamasıyla beraber yakında yayın tarihi konusunda da bilgi gelecek diye düşünüyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin