Yalancı 3.Bölüm 3.Fragman! Gerçek Ortaya Çıkacak mı?

Yalancı 3.Bölüm 3.Fragmanı geldi. Yeni bölüm fragmanında yer alan tüm detaylar ve dizinin yeni bölümünde yaşanan önemli gelişmeler. İşte yeni bölümden kareler.

Yalancı 3.Bölüm için peşi sıra fragmanlar yayınlanmaya başladı. İkinci fragmanın yayınlanmasının üzerinden çok bir zaman geçmemişken, yeni bölüm fragmanlarına üçüncüsü de eklendi. Yeni bölüm için yayınlanan son fragman ise dizide bir şeylerin değişeceğini gösteriyor. Yalancı 3.Bölüm 3.Fragmanında neler oluyor? Gerçekler ortaya çıkıyor mu? Bakalım.

Yalancı 3.Bölüm 3.Fragman ile Olacaklar

Yeni fragmanda Deniz’in bir strateji yapacağı anlaşılıyor. Fragmanın girişinde de böyle bir durumda doğru söylemenin anlamı yok gibi bir cümle duyuyoruz. Sonrasında ise polisin Deniz’in şikayetini geri mi aldığını sorduğunu görüyoruz.

Tam olarak anlaşılmıyor ama sanki Deniz şikayetini geri almış gibi duruyor. Mehmet Emir ise fragmanda adım temize çıktı gibi bir ifade kullanılıyor. Ama bununla da yetinmiyor. Artık herkesin kendisinin suçsuz olduğunu bildiğini söyleyen Mehmet Emir, bunun bir bedeli olacağını söylediğini de duyuyoruz.

Deniz ve Mehmet Emir arasındaki mücadele bir yana, dizi biraz daha hızlanacak gibi gözüküyor. Artık gizemler çözülecek mi bilemiyorum. Yalancı 3.Bölüm 3.Fragmanı yüksek tempolu bir yeni bölüm yayınlanacağını göstermekte.

Bir yanda yapımın istenen reytingleri almadığı da konuşuluyor. Bir tarafta bu iddialar varken, dizinin tempoyu arttırması güzel bir gelişme olarak gösterilebilir.

Yeni bölümde neler olacak? Beklenen sırlar açığa çıkacak mı göreceğiz. Ama her zaman söylediğimiz bir şey de var. Dizinin henüz 3.bölümünden bazı gizemlerin çözülmesi, konunun uzaması yani hikayenin devam etmesi noktasında sıkıntıya neden olabilir. Açıkçası ileride senaryonun nasıl devam edeceğini tahmin etmek kolay değil.

Her an konu bitebilecekmiş gibi geliyor. Bakalım Yalancı dizisinin yayın serüveni ne kadar devam edecek? Hep birlikte göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin