Yalancı 3.Bölüm 2.Fragman Geldi! Olacaklar

Yalancı 3.Bölüm 2.Fragmanı da geldi. Yeni bölümde dizinin biraz daha hareketlendiğini göreceğiz? Peki yeni bölümde Deniz kanıt bulabilecek mi?

Yalancı 3.Bölüm 2.Fragman da yayınladı. En son dizinin yeni bölümü için yayınlanan ilk fragmanı paylaşmış ve dizide yaşanan gelişmeleri ele almıştık. 2.fragmanın yayınlanmasının ardından yeni bölümde yaşanacak olan gelişmeleri daha ayrıntılı olarak görme fırsatımız oldu.

Öyle ki bu bölümle beraber dizide hareketlenme başlayacak gibi duruyor. Temponun biraz daha artması durumu söz konusu olacak. Deniz ile Mehmet Emir tam anlamıyla karşı karşıya gelecek gibi duruyor.

Yalancı 3.Bölüm 2.Fragmanında Olanlar

Yeni bölüm fragmanına baktığımız zaman gördüğümüz, Deniz’in haklılığını ispat etmek adına uğraşmaya devam edeceği. Mehmet Emir ile bir araya gelmek istemeyen Deniz, bu bölümde doktor ile bir kez daha yüzleşecek gibi duruyor.

Deniz, kendine yapılanın hesabını soracağını belirtirken, Mehmet Emir ise kendisini aklayacağını söylüyor. İkilinin karşı karşıya kaldığını göreceğiz. Bir yandan da yeni bölümde en çok merak edilen şey, Mehmet Emir’i arayanın kim olduğu olmuştu.

Doktoru arayarak Deniz’in kendisine de böyle bir şey yaptığını söyleyen kim yeni fragmanda da gözükmüyor. Fakat polisinde bunu öğrendiğini görüyoruz. Bir önceki fragmanda olduğu gibi muhtemelen doktor, durumu polise anlatmış ve daha önce de böyle bir durumun olduğunu söylemiş.

Açıkçası Yalancı 3.Bölüm 2.Fragman içerisinde bu kısım için herhangi bir bilgi açıklanmış ya da gösterilmiş değil.

Diğer yandan Deniz’in evde düşürdüğü küpesini de aradığını görüyoruz. Bu da yeniden eve girmek zorunda kalmış olabileceğini gösteriyor.

Yeni bölümde kimin doğru söylediği ortaya çıkacak mı bilemiyoruz. Ama bir yandan da kimin doğru söylediği ortaya çıkacak olursa dizinin konu sıkıntısı çekmesi söz konusu olabilir. Haliyle hikayenin uzaması adına dizi gizemlerini bir süre daha koruyacak gibi duruyor.

Yalancı 3.Bölüm yayınlandığı zaman dizide işler nereye gidiyor daha iyi anlama şansımız olacak. Bakalım şu an yeni bölümü bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin