Kıbrıs Zafere Doğru Tanıtımı Yayınlandı! Efsane Fragman

Kıbrıs Zafere Doğru fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda yer alan savaş sahneleri bir hayli dikkat çekecek. İşte dizinin yeni sezonundan ilk kareler.

Geçen sezon Bir Zamanlar Kıbrıs adıyla yayınlanan ve Kıbrıs’ta yaşananları anlatan dizi, yakın zamanda yeni sezon için sete çıkmıştı. Dizinin yeni sezonunda em büyük değişikliğinin ise ismi olacağını öğrenmiştik. Bir Zamanlar Kıbrıs yerine yeni sezonda dizi Kıbrıs Zafere Doğru adıyla devam edecek.

Ama ana oyuncu kadrosunun aynı kalması bekleniyor. Daha doğrusu paylaşılan bilgiler de bu var. Yeni sezonu merakla beklenen dizinin, yeni sezon tanıtımı da gelmiş durumda.

Kıbrıs Zafere Doğru için İlk Fragman Geldi

TMC Film yapımcılığında hazırlanan dizide bu sezon da Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu isimlerini göreceğiz. Yeni oyuncular katılacak mı henüz resmi bilgi yok. Ama bu konuda da yaz boyunca bazı iddialar gelmeye devam etmişti.

Dizinin yeni sezonu için paylaşılan ilk tanıtım fragmanına gelecek olursak, çok iddialı sahnelerle karşı karşıya kalacağımızı görüyoruz. Kıbrıs’ta verilen mücadeleyi göstereceği görülen yeni sezonun, savaş sahnelerine de yer vermesi bekleniyor.

Fragmanda gördüğümüz şu an için çok etkileyici sahnelerin olduğu. Fakat görmeyi beklediğimiz birçok detay da yok. Mesela yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi verilmemiş.

Sadece dizinin yakında yayınlanacağı konusunda bilgi verilmiş. Ama artık çekimlerin çoktan başlamış olduğunu biliyoruz.

Üzerine yeni sezon için ilk tanıtımın yayınlandığını da biliyoruz. Böyle bakıldığı zaman Kıbrıs Zafere Doğru, çok yakında yayınlanacaktır. Birkaç gün içerisinde yayın gününün belli olması söz konusu olabilir. Bu konuda da paylaşım yaparız.

Zira yeni sezonda birçok dizi yayına girdi. Belki dizinin yayın günü için değişiklik ihtimali olabilir. Bunların netlik kazanması gerekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin