Uzak Şehrin Masalı Final mi Yapıyor?

Uzak Şehrin Masalı final yapacak mı? İddialara göre dizinin birkaç bölüm sonra final yapacağı konuşuluyor. Peki final ne zaman olacak belli oldu mu?

Dizilerin en büyük korkusu reytingler haline gelmiş durumda. Bu durum hiçbir zaman değişmiyor. Reytingler iyi değilse diziler son buluyor. Geçen sezon bu durumun örneğini birçok kez gördük. Geçen sezondan hatırladığım Kağıt Ev var. 8 bölüm devam etmiş ve sonrasında dizi son bulmuştu. Şimdi de yeni sezon dizilerinden biri olan Uzak Şehrin Masalı için aynı iddialar gündeme gelmeye başladı. Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor soruları soruluyor.

Peki dizinin final yapması durumu var mı? Henüz yeni başlayan dizi ne zaman final yapacak?

Uzak Şehrin Masalı Final Yapacak mı?

Son bilgilere göre dizinin ilk 3 bölümü istenen reytingleri karşılayamadı. İstenen seviyede reyting alamamış olması zaten dizinin günü ya da saatinin değişmesi ihtimalini ortaya çıkarmıştı. İlk 3 bölümde istenen alınamamasına karşın bir de rakipler yayına çıkmaya başladı.

En son Teşkilat dizisi de yayınlandı ve Uzak Şehrin Masalı için reytinglerin biraz daha düştüğü ortaya çıktı. Bunun üzerine dizinin final yapmasına karar verildiği söyleniyor.

Resmi açıklama olmadığı için yine iddialara göre diyeceğiz ama final bölümünün de belli olduğu söyleniyor. Eğer iddialar doğru çıkacak olursa, dizinin 5.bölümle beraber final yapması söz konusu olacak.

21-09/27/uzak-sehrin-masali-final-mi-2.jpg

Aslıhan Güner, Timur Acar ve Barış Kılıç gibi iddialı isimleri kadrosunda bulunduran dizi böyle olacak olursa, çok erken bir şekilde yeni sezona veda etmiş olacak. Dizinin final tarihi için ise resmi açıklamayı beklemek lazım.

Resmi açıklamada konu hakkında daha detaylı bilgi verilecektir. Şimdilik üzerinde yoğunlaşılan nokta dediğimiz gibi dizinin final yapacağı. Farklı bir gelişme olacak olursa yine bunu da paylaşırız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin