Üç Kuruş İlk Tanıtımı Yayınlandı! İşte Yeni Dizi

Üç Kuruş ilk tanıtım videosu yayınlandı. Dizide yer alacak karakterler ortaya çıktı. Peki Üç Kuruş ne zaman yayınlanacak? Günü belli oldu mu?

Çukur’un geçen sezon son bulmasına bir hayli üzülmüştük. Dizinin hayranları projenin bitmesine üzülmüş olsa da Ay Yapım, hemen müjdeyi vermiş ve yeni dizinin geleceğini söylemişti. Yeni dizi ise yaz başından beri söylediğimiz gibi Üç Kuruş olacaktı. İşte şimdi Üç Kuruş ilk tanıtım videosu paylaşıldı.

Dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasıyla beraber karakterleri görme şansımız oldu. Hem karakterleri gördük hem de dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda biraz bilgi almış olduk. E tabii ki bir yandan da dizinin yapısı ortaya çıktı diyebiliriz.

Üç Kuruş İlk Tanıtım Videosu

Tanıtıma baktığımız zaman, yine Çukur’a benzer bir mahallede olayların geçeceği anlaşılıyor. Bu kez işe polisler de katılacak. En çok dikkat çeken isim ise yeni imajıyla dizide başrol olacak olan Uraz Kaygılaroğlu.

Ünlü isim saçlarını sarıya boyatmış ve dizi için tarzını bir hayli değiştirmiş durumda. Dövmeler falan filan birçok detay var. Onun dışında yakın zamanda Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde gördüğümüz Ekin Koç karakteri de dikkatimizi çekiyor.

Ekin Koç’un ana polis karakteri olarak karşımıza çıkacağını anladık. Zaten Uraz Kaygılaroğlu ile karşı karşıya geldiğini gördük. Bu iki ana karakterin dışında dizide, Nursel Köse, Civan Civanova, Burak Altay, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Aytaç Uşun, Damla Makar gibi isimler de yer alacak.

Dizinin yayın tarihi için henüz bir bilgi paylaşılmış değil ama şu var ki dizinin her Pazartesi günü yayında olacağı söylendi. Yani gün konusunda da manidar bir seçim yapılmış. Ayrıca Üç Kuruş ilk tanıtım videosunun yine Çukur’un YouTube kanalı üzerinden paylaşılması da dikkat çekici. Görünen o ki iki dizi çok benzer olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin