Snowpiercer 4. sezon olacak mı? TNT şimdiden kararını verdi!

Fütüristik gerilim, bilim-kurgu türündeki "Snowpiercer"ın geleceğine dair karar çıktı! Dizi, henüz 3. sezonu başlamadan 4. sezon onayını aldı. Detaylar...

Parazit'le ün yapan Bong Joon Ho'nun filminden uyarlanan fütüristik gerilim, bilim-kurgu türündeki "Snowpiercer"dan sevindiren bir haber geldi!

SNOWPIERCER 4. SEZON DA GELECEK!

İlk iki sezonu Netflix'ten de izlenebilen TNT orijinal dizisi henüz 3. sezonu başlamadan 4. sezon onayını resmen aldı.

Onay haberi 3. sezon çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte geldi. Gelişme, sezonun çekimlerinin tamamlandığı dizi setinden Daveed Diggs aracılığıyla duyuruldu.

Kulislerden elde edilen bilgilere göre aslında diziye 4. sezon onayı verme kararı birkaç ay önce alınmış ancak duyurunun yapılması için sezon çekimlerinin bitmesi beklenmiş.

Buna göre Animal Kingdom ve Claws'ın final sezonlarının tamamlanmasıyla birlikte Snowpiercer, TNT'de devam eden tek orijinal senaryolu dizi olarak kalmış olacak.

21-09/27/snowpiercer-dizisi.jpeg

2020'de başladığı ekran serüvenine reklam destekli kablolu kanal dizileri arasında 1 numaralı yeni dizi olarak başlayan Snowpiercer, geride kalan ikinci sezonunda tüm platformlarda 21 milyon izleyiciye ulaşarak ve bu yönüyle en iyi 5 kablolu kanal dizisi arasına girerek başarısını sürdürdü.

TBS, TNT & truTV Orijinal Senaryolu Yapımlar Eş Başkanları Sam Linsky ve Adrienne O'Riain ikilisi yeni sezon onayı hakkında şu değerlendirmelerde bulundular: "Snowpiercer, izleyicilerin hayal gücünü yakalamaya, kitlesini büyütmeye ve güçlü reytinglerini korumaya devam eden bizim için inanılmaz derecede başarılı bir dizi oldu. Trenin 4. sezona yol almasını sağlamaktan heyecan duyuyoruz."

Snowpiercer'ın geride kalan sezonu; Big Alice, Snowpiercer'ın kuyruğuna takılınca Bay Wilford'un trenini geri almak için harekete geçmesini; Mel ve Layton'un, onu uzak tutmak için mücadele etmeyi bırakmamasını konu ediniyordu.

21-09/27/snowpiercer-4-sezon-izle.jpeg

SNOWPIERCER 4. SEZON DETAYLARI

Oscarlı Jennifer Connelly ve Tony ödüllü Daveed Diggs'in başrolleri paylaştığı dizinin yeni sezonu için Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness,  Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand, Steven Ogg, Mike O'Malley gibi isimler geri dönerken; Archie Panjabi ve Chelsea Harris ise 3. sezonun yeni yüzleri olacaklar.

"Snowpiercer" 4. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin