Gillian Anderson, The First Lady dizisinin kadrosunda!

The First Lady dizisinin kadrosuna yeni oyuncu.

Merve Mutlu
23 Şubat 2021 - 18:37
Kültür Sanat

Showtime kanalından onay alan The First Lady, antoloji özelliğinde bir proje olarak izleyici karşısına çıkıyor. ABD'deki başkanların eşlerini ve Beyaz Saray'da bulundukları dönemde yaşanan önemli olayları başkan eşlerinin gözlerinden anlatacak olan dizinin ilk sezonu Michelle Obama, Betty Ford ve Eleanor Roosevelt odaklı olacak. 

21-02/23/gillian-anderson.jpg

1933-1945 yılları arasında First Lady olarak göre alan Eleanor Roosevelt, ABD tarihinin en uzun süreli görevde kalan First Lady'si olarak biliniyor. Diplomat ve aktivist kimliğiyle de bilinen Roosevelt, açık sözlülüğüyle ve sivil haklara olan ilgisiyle de gündemdeki yerini korumuştu. Son olarak The Crown dizisiyle ekrana gelen, Sex Education'da da rol alan Gillian Anderson, yeni dizisinde Eleanor Roosevelt'i canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin