Masumiyet bu akşam başlıyor! Konusu ne? Oyuncuları kimler?

Masumiyet dizisinin yayın hayatı başlıyor.

Merve Mutlu
24 Şubat 2021 - 11:56
Gündem

Gold Film yapımcılığında hazırlanan ve Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmak üzere gün sayan Masumiyet dizisinin yayınlanan tanıtımları izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Çok sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile dikkat çekmeyi başaran dizi bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Masumiyet'in oyuncuları kimler?

21-02/24/masumiyet.png

Çok uzun zamandır dizi projelerinden uzak duran Hülya Avşar'ı ekranlarda dönmeye devam eden ve yaklaşık 25 yıl önce beraber kamera karşısına geçtiği Mehmet Aslantuğ ile paylaşacağı başrole Deniz Çakır'ın da eşlik edeceği dizinin kadrosunda: Kimya Gökçe Aytaç, Tolga Güleç, Selen Uçer, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Asena Tuğal, Neslihan Arslan ve Rüçhan Çalışkur gibi isimler de bir araya geliyor.

Masumiyet dizisinin konusu nedir?

21-02/24/hulya-avsar-1614159063.png

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir. Yaşadığı ilişki yüzünden hislerine engel olamayan Ela bu birlikteliği sürdürmek için uğraşırken bir anda herkesin intihar sanacağı bir cinayete kurban gider...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin