Girlboss 2. sezon olmayacak!

Netflix, ilk sezonunu geride bırakan taze dizisi Girlboss ile yola devam etmeme kararı aldı. Kısacası Girlboss'un ikinci sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
26 Haziran 2017 - 14:26
İptal - Onay

Netflix'ten yeni bir iptal haberi daha geldi! Online yayıncı platform, ilk sezonunu geride bırakan taze dizisi Girlboss ile yola devam etmeme kararı aldı. Kısacası Girlboss'un ikinci sezonu olmayacak.

13 BÖLÜMLÜK TEK SEZON

Sophia Amoruso'nun popüler otobiyografisinden esinlenerek dizileştirilen ve Britt Robertson, Ellie Reed ikilisinin başrollerinde yer aldığı Girlboss, 13 bölümden oluşan birinci sezonuyla 21 Nisan tarihinde Netflix abonelerine sunulmuştu.

GIRLBOSS KONUSU

Pitch Perfect'in Emmy adayı yazarı Kay Cannon'un senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği, Christian Ditter'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Charlize Theron'un Denver & Delilah yapım şirketince hazırlanan dizinin hikayesi meteliksiz ve isyankar ruhlu Sophia'nın (Robertson) eBay'de vintage kıyafetler satma yoluyla internet üzerinden yapılan bir iş kurması ve nasıl patron olunacağını öğrenmesiyle birlikte yükselişini ve gelişen olayları izleyicilere yansıtıyor.

17-06/26/girlboss-1-sezon.jpg

Theron ve Laverne McKinnon, Ditter ve Amoruso ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını yürüten showrunner Cannon, iptal gelişmesini Instagram üzerinden takipçileriyle paylaşırken yaptıkları işten gurur duyduklarını, iyi bir dizi ortaya koyduklarını ve inanılmaz yetenekli bir ekiple çalışmaktan dolayı kendisini ayrıcalıklı hissettiğini dile getirdi.

17-06/26/girlboss.jpg

Britt Robertson, Dean Norris, Ellie Reed, Johnny Simmons ve Alphonso McAuley'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Girlboss'un ilk sezon bölümleri Netflix üzerinden izlenebiliyor.

NETFLIX İPTALLERE ALIŞTI!

Netflix'in yüksek bütçeli dizisi The Get Down'ın ilk sezonunun ardından iptali ve kendine has ciddi bir hayran kitlesi bulunan Sense8'in ikinci sezonunun ardından iptal edilmesinin ardından Girlboss'un iptaliyle birlikte Netflix takipçileri artık iptal kararlarına iyice alışmaya başladı.

"Girlboss" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin