The Exorcist 2. sezonda kadro yenileniyor!

The Exorcist'in Fox ekranlarına gelen aynı isimli dizi uyarlamasının düşük izlenme oranlarına rağmen ikinci sezon onayını almasının ardından yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Volkan Küçükel
26 Haziran 2017 - 16:32
Gündem

Kült korku filmi The Exorcist'in Fox ekranlarına gelen aynı isimli dizi uyarlamasının düşük izlenme oranlarına rağmen ikinci sezon onayını almasının ardından yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

THE EXORCIST 2. SEZON ÖNCESİ GELİŞMELER

Jason Ensler, Fox'un korku dizisinin ikinci sezonunda yürütücü yapımcı/yönetmen olarak görev yapacak.

Dizinin ilk sezonunda "Chapter Five: Through My Most Grievous Fault" ve "Chapter Ten: Three Rooms" isimli bölümlerin yönetmenliğini de üstlenen 47 yaşındaki yapımcı ayrıca dizinin arkasındaki yapım şirketi 20th Century Fox TV ile yeni bir sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon NBC'nin drama pilotu Redliners'ın yönetmenliğini üstlenen Ensler ayrıca Lethal Weapon, Grace and Frankie, Red Band Society ve 2 Broke Girls gibi çeşitli dizilerde yönetmen koltuğunda oturdu.

17-06/26/jason-ensler.jpg

THE EXORCIST 2. SEZON HİKAYESİ

Ben Daniels, Alfonso Herrera, Kurt Egyiawan, Geena Davis, Alan Ruck, Brianne Howey, Hannah Kasulka gibi isimleri ilk sezonunda izlediğimiz The Exorcist'in yeni sezonunda Daniels (Marcus Keane) ve Herrera'nın (Tomas Ortega) geri dönüşleri kesinleşti. İkiliyi yeni bir aile ve yeni bir sorunla baş ederken izleyeceğiz.

THE EXORCIST REYTİNGLERİ

William Peter Blatty'nin çok satan romanı ve 1973 yapımı filmden esinlenerek ekranlara uyarlanan The Exorcist, 10 bölümden oluşan ilk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 reyting oranı ve 1.914 milyon izleyici ortalamasını yakaladı. Dizinin izlenme oranları yüksek olmasa da, sezon boyunca istikrarlı bir ekran grafiği çizdiğini söylemek gerekiyor.

Jeremy Slater'ın yaratıcısı olduğu dizinin yapımcı kadrosunda Slater ile birlikte Rolin Jones, Rupert Wyatt, Roy Lee, James Robinson, David Robinson, Barbara Wall gibi isimler bulunuyor.

"The Exorcist" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin