Giyilmiş Öyküler 1. sezonuyla Netflix'te başladı! Worn Stories nasıl bir yapım?

Emily Spivack'in çok satan kitabından uyarlanan mini dizi "Giyilmiş Öyküler (Worn Stories)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Konusu, fragmanı, bölüm bilgileri...

Hepimizin kıyafetlerle ilgili bir öyküsü vardır...

MİNİ DİZİ GİYİLMİŞ ÖYKÜLER BAŞLADI!

Emily Spivack'in aynı isimdeki çok satan kitabından uyarlanan mini belgesel dizisi "Giyilmiş Öyküler (Worn Stories)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

Jenji Kohan'ın (Orange Is the New Black) arkasında olduğu yapımın 01 Nisan 2021 Perşembe günü platforma eklenen 1. sezonu toplam 8 bölümden oluşuyor.

WORN STORIES NASIL BİR YAPIM?

Peki, Worn Stories izleyiciye neler vadediyor?

21-04/01/worn-stories-netflix-foto.jpg

Eğlenceli, samimi ve dokunaklı olarak nitelendirilen mini belgesel dizisinde insanlar kendileri için en anlamlı giyim eşyalarına ilişkin büyüleyici ve tuhaf öykülerini anlatıyor.

GİYİLMİŞ ÖYKÜLER 1. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Yazar Emily Spivack'in yaşamında giydiği ilk kıyafeti yeniden keşfetmesine odaklanan bir bölüme de sahip olan yapımın süreleri 28 ile 31 dakika arasında değişen ilk sezon bölümleri şu şekilde sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Topluluk" (31 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Kaybedilenler ve Bulunanlar" (31 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Başlangıçlar" (30 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Büyüme" (29 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Üniforma" (28 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Şans" (30 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Hayatta Kalma" (30 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Sevgi" (31 dakika)

21-04/01/worn-stories-netflix-foto2.jpg

Giyilmiş Öyküler'in yürütücü yapımcı kadrosunda Jenji Kohan ve Emily Spivack'e Dara Horenblas, Tara Herrmann, Blake McCormick ve Morgan Neville gibi isimler eşlik ediyorlar.

"Worn Stories" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin