Gizli Saklı Final mi Yapacak? Ne Zaman?

Yaz sezonunda başlayan Gizli Saklı için şok bir iddia gündeme geldi. Gizli Saklı final mi yapıyor? Dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu mu?

Yaz dizileri için yavaş yavaş ayrılık haberleri gelmeye başladı. Yine büyük umutlarla başlayan dizilerden bir bir final iddiaları geliyor. Bu dizilerden birisi de Gizli Saklı yapımı oldu. Aslında büyük ilgiyle beklenen dizi için şu sıralar final yapacak iddiaları gündemde. Peki Gizli Saklı final mi yapıyor? Neden?

Gizli Saklı Final Ne Zaman?

Yeni gelen haberlere göre dizide işler çok istenildiği gibi gitmedi. Reytingler konusunda tam olarak istenen alınamayınca da final kararı geldi. Henüz resmi bir açıklama göremedik ama güçlü iddialara göre yapım 8. bölümle beraber final yapacak.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın başrollerini paylaştığı dizinin en son 6. bölümünün yayınlandığını biliyoruz. Böyle baktığımız zaman yapımın 1 haftalık bir süresi kaldığını söyleyebiliriz.

3 Ağustos tarihinde yayınlanacağı belirtilen 8. bölümle beraber finali görmüş olacağız. Yine bir dizi çok erken final yapmış olacak. Yaz dönemi dizilerinde erken finallere alışkınız ama son dönemde erken finallerin sayısı bir hayli arttı.

22-07/22/gizli-sakli-2.jpg

Gizli saklı yapımı bu projelerden biri olacak gibi duruyor. Henüz 8. bölümden final yapması üzücü olacaktır. Yapım şirketinden ya da oyunculardan final için resmi bir açıklama gelirse, yeniden değerlendirme yaparız.

Eğer bu güçlü iddialar doğruysa bu hafta yayınlanacak olan bölümden sonra da final fragmanını görmeyi umut ediyoruz. Tabii ki dizinin nasıl final yapacağı şimdilik soru işareti olan noktalar arasında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin