Çok Akustik Programı için Saat Değiştirildi

Çok Akustik programı için saat değişikliğine gidildiği ortaya çıktı. Star TV'nin yayın akışına bakıldığı zaman, programın biraz daha geç bir saatte yayınlanacağını görüyoruz.

Ercan Saatçi’nin sunduğu ve ünlü isimlerin konuk olduğu program çok akustik kısa bir aranın ardından yeniden ekranlara dönmüştük. İlk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan, sonrasında TV+ ekranlarında devam eden program, yaz döneminde tekrar ekranlara dönmüştü.

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan program için şu sıralar ise önemli bir karar alındı. Henüz birkaç bölümü yayınlanmış olan programın saatinin değiştirilmesine karar verildi.

Çok Akustik Bundan Sonra 23:30’da Ekranlara Gelecek

Alınan kararla beraber programın bundan böyle Cumartesi günleri 23:30’da ekranlara geldiğini göreceğiz.

Neden böyle bir karar alındığı konusunda bir açıklama yapılmış değil ama tabii ki bunu tahmin etmek çok zor değil.

Muhtemelen program için reytingler istenen seviyeyi yakalamadı. Kanalın da doğru saati bularak programın reytinglerini arttırmaya çalıştığını düşünüyorum.

Birbirinden ünlü konuklarla güzel bir müzik ziyafeti sunulmasını sağlayan Çok Akustik için bu hafta reytinglerde durum ne olacak göreceğiz.

Saat değişikliğinden sonra programın reytingleri ne kadar yükselir bunu ancak yeni bölümden sonra öğrenebileceğiz. Şu an için yayın akışını görüntülediğimiz zaman da programın 23:30’da yayınlanacağını görebiliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin