Var Bunlar Yayın Tarihi Açıklandı

Var Bunlar dizisinin yayın tarihi açıklandı. Dizinin ilk bölümleri için tanıtım fragmanı da geldi. beIN Connect'in yeni dizisinde nasıl bir konu göreceğiz?

Her ne kadar şu aralar Netflix, Disney+ gibi platformlar daha çok ilgi çekiyor olsa da beIN Connect platformu da özgün işleriyle kendisine ciddi bir kitle oluşturmayı başardı. O kitle biraz daha artacak zira beIN Connect bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Bu kez Var Bunlar dizisini göreceğiz.

Yine özgün işlerden biri olarak fark yaratacak dizinin ne zaman yayınlanacağı da ortaya çıkmış durumda. Üstelik ilk yayın dönemine özel dizi için bir sürpriz yapıldığını da belirtelim.

Var Bunlar Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin ne zaman yayınlanacağına geleceğiz ama isterseniz önce konudan ve oyunculardan da söz edelim.

Var Bunlar Konusu ve Oyuncuları

Tufan ve Samet isimli iki yakın arkadaşın, hayatın tek düzeliğini bozacak maceralarını izleyeceğimiz dizi, komedi yönüyle öne çıkacak. Üstelik her bölümde dizide tanıdık ünlü yüzler göreceğiz.

Birbirinden ünlü isimler hikayeye göre diziye dahil olacak ve eğlenceli hikayeleri izleme fırsatı bulacağız.

Dizinin oyuncularına gelince, başrolde Kerem Özdoğan ve Giray Altınok’u göreceğiz. Zaten yukarıda da söylediğimiz gibi dizide konuk oyuncuları da göreceğiz. Artık hikayeye göre faklı isimler karşımıza çıkacak.

Peki dizi ne zaman yayınlanacak? Çok kısa bir süre sonra dizi başlıyor. İlk bölümler 21 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak. İlk bölümler dedik çünkü Var Bunlar dizisinin başlangıcına özel olarak ilk 3 bölüm birden yayınlanacak.

Devam eden haftalarda artık dizinin yeni bölümleriyle devam etmesini bekliyoruz. Dizi beIN Connect’in yeni silahı olmuş olacak ama bakalım ne kadar beğeni toplayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin