Zeytin Ağacı Fragmanı ve Merak Edilenler

Zeytin Ağacı fragmanı yayınlandı. 28 Temmuz tarihinde yayınlanacak olan dizi için merak edilen diğer detaylar ve dizinin ilk fragmanından kareler.

Yine Netflix ve yine merak edilen bir dizi daha. Geçtiğimiz hafta yayın tarihi açıklanan yeni dizi Zeytin Ağacı için bu kez fragman yayınlandı. Zeytin Ağacı fragmanı, dizinin genel bir özetini sunmasının yanında, oyunculuk performansları konusunda da güzel bir ipucu veriyor desek yeridir.

Zaten daha önce de konudan söz etmiştik ama hem yeni fragmanı paylaşalım hem de merak edenler için dizinin konusunu da yeniden hatırlamış olalım.

Zeytin Ağacı Fragmanı ve Diğer Detaylar

Paylaşılan fragman dediğimiz gibi konuyu çok güzel bir şekilde özetlemiş durumda. Dizide 3 arkadaşın hikayesini izleyeceğiz. Leyla, Ada ve Sevgi’nin macerasını izleyeceğimiz dizide, Sevgi’nin hastalanması ise tüm olayların başlamasını sağlayacak.

Zorlu bir hastalıkla karşı karşıya kalacak olan Sevgi’nin en büyük yardımcısı ise tabii ki yine dostları olacak. Ada ve Leyla arkadaşlarını bu süreçte tek başına bırakmayacak.

Sevgi’nin tedaviyi farklı bir şekilde araması ve Ayvalık’a doğru yola çıkması noktasında da yine arkadaşlarının onu tek başına bırakmadığını göreceğiz.

Sevgi hastalığını yenebilecek mi ya da bu hikayede üçlünün yeri ne olacak bunu da dizi yayınlandığı zaman göreceğiz. 28 Temmuz tarihinde yayınlanacak Zeytin Ağacı dizisinin yine 8 bölümden oluşan bir ilk sezonla karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

Dizinin devamı gelecek mi bilmiyoruz ama şunu söyleyebiliriz ki Zeytin Ağacı fragmanı bile bir hayli ilgi çekti. Dizi yayınlandığı zaman da aynı ilgiyi görecek olursa, büyük bir ihtimalle devam sezonları gündeme gelecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin