Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Çekimleri Başladı

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi çekimlerinin başladığı duyuruldu. Çekimlerden ilk kareler de geldi. Dizinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu mu?

Behzat Ç. hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi için güzel haberler peşi sıra gelmeye devam ediyor. Diziye yeni katılan oyuncular, okuma provaları falan derken sonunda dizinin çekimlerinin de başladığı açıklandı.

BluTV platformunda karşımıza çıkacak dizinin çekimlerinden ilk fotoğraflar da geldi. Dizinin kadrosu konusunda da beklenen haberleri veren yeni görseller, heyecan yarattı desek yeridir.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Çekimlerinden İlk Görseller

Yine Cinayet Büro Amirliği girişinde ekibi gördüğümüz fotoğrafta yeni isimler de doğrudan göze batıyor.

Paylaşılan karede özellikle Evliya Aykan’ın öne çıktığını söylemek lazım. Ekibe yeni katılan genç oyuncu, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosundan tanıdığımız, yani aslında komedi yönüyle sık sık gördüğümüz bir isim.

Açıkçası Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde nasıl bir performans ortaya koyacağı bir hayli merak ediliyor.

22-07/19/ekic-ve-gul-bir-behzat-c-hikayesi-2.jpg

Diğer taraftan dizinin oyuncu kadrosunda daha birçok isim olduğunu da ekleyelim. Başta tabii ki Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı oyuncu kadrosunda; Esra Ronabar, İnanç Konukçu, Ege Aydan, Berkan Şal, Güven Kıraç, Burak Dakak, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimlerin de yer aldığını göreceğiz.

Çekimlerin bu kadar kısa süre içerisinde başlamasının da heyecan yarattığını söylemek lazım. Zira yeni sezona dizi yetişecek gibi duruyor.

22-07/19/ekic-ve-gul-bir-behzat-c-hikayesi.jpg

Fakat şu an için dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda BluTV tarafından yapılmış olan herhangi bir açıklama olmadığını da tekrar hatırlatalım. Tarih açıklandığı zaman ya da fragman geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin