Gizli Saklı Reytingleri Nasıl? Dizi İlk Bölümünde Ne Yaptı?

Gizli Saklı reytingleri ortaya çıktı. Dizinin ilk bölümünden sonra listelerde yer bulduğu sıralar haberimizde. İlk bölümde diğer dizilere karşı durum ne?

Fox TV yaza çok hızlı bir giriş yaptı. Yaz dizileri peşi sıra başladı. İddialı olarak gördüğümüz dizilerden birisi de Gizli Saklı yapımı olmuştu. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yayınlanan ilk bölümle beraber ekranlara gelen dizi, ilk bölümde tatmin edici reytingler de aldı diyebiliriz. Gizli Saklı reytingleri nasıl başladı ve dizi listelerde kaçıncı sırada yer aldı bakalım.

Gizli Saklı Reytinglerde Nasıl?

Dizinin yayınlanan ilk bölümü için her zaman yaptığımız gibi 3 ayrı kategoride değerlendirme paylaşacağız. İlk olarak Total kategorisine bakmak gerekecek.

Total kategorisinde dizinin 6. sıradan listelere girdiği gözüküyor. Burada bir başka yeni dizi Seversin’in biraz daha üzerinde bir yer edindiğini anlıyoruz. Aynı listede Seversin dizisinin 8. sırada yer aldığı gözüküyor.

AB Listesinde Durum Ne?

Geçelim AB listesine. Burada da yine ilk 5 içerisinde yer alan yapımın 5. sırada yer bulduğunu görüyoruz. Rakip Seversin dizisinin ise aynı listede 7. sırada yer aldığını öğrendik.

Yaz boyu devam edeceği söylenen Kara Tahta dizisi ise 4. sırada yer bulmuş. İki rakibini de geride bırakmayı başarmış durumda.

22-06/12/gizli-sakli-reytingleri-2.jpg

ABC Listesinde Durum Ne?

Son olarak Gizli Saklı reytingleri için ABC listesine bakalım. İlk bölümün ABC listesinde elde ettiği yer 4. sıra olarak gözüküyor. Burada da yapım rakiplerini ciddi oranda geçtiğini görüyoruz.

Kara Tahta dizisi de Seversin dizisi de daha geri planda kalıyor. Tabii ki bu dizinin ilk bölümü için elde edilen sonuçlar.

Asıl Gizli Saklı reyting değerlendirmeleri için 2 ve 3. bölümleri de görmek lazım. Tam olarak dizi rakiplere karşı nasıl bir yer edinecek daha iyi anlayabiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin