Netflix fantastik vampir dizisi First Kill hakkında bilinmesi gerekenler!

İlkini asla unutmazsın! Netflix'in genç yetişkinlere yönelik vampir temalı fantastik-romantik dizisi "First Kill" 1. sezon bölümleriyle yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları, bölüm bilgileri ve çekim lokasyonları...

İlkini asla unutmazsın!

Netflix'in genç yetişkinlere yönelik vampir temalı fantastik-romantik dizisi "First Kill" 1. sezon bölümleriyle yayına girdi.

V.E. Schwab'ın kendi yazdığı kısa öyküden uyarladığı romantik dramanın ilk sezon bölümleri 10 Haziran 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor. Sezon, toplam 8 bölümden oluşuyor.

FIRST KILL NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Sarah Catherine Hook ve Imani Lewis'in başrolleri paylaştığı dizinin konusuna bakacak olursak;

Biri vampir, diğeri vampir avcısı olan Juliette ve Calliope için âşık olmak çetrefilli bir iş. Üstelik ikisi de ilk cinayetini işlemeye hazır...

Genç vampir Juliette'in (Sarah Catherine Hook) güçlü bir vampir ailesi içinde yer edinebilmek için ilk cinayetini işleme zamanı gelmiştir. Juliette gözüne kasabaya yeni gelen Calliope (Imani Lewis) adlı kızı kestirir. Ancak Calliope'nin bu alanda isim yapmış bir aileden gelen bir vampir avcısı çıkması Juliette'i şaşkınlığa uğratır.

Her ikisi de karşısındaki kişiyi öldürmenin pek kolay olmayacağını anlar. Üstelik birbirlerine vurulmaları da bu kadar kolayken...

22-06/12/first-kill-posteri.jpeg

FIRST KILL BÖLÜM REHBERİ

Victoria Schwab'ın uyarlama senaryoyu kaleme aldığı First Kill'in, süreleri 42 ila 60 dakika arasında değişen 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "İlk Öpücük" (48 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "İlk Kan" (53 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "İlk Kavga" (46 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "İlk Randevu" (42 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "İlk Aşk" (47 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "İlk Ayrışma" (53 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "İlk Veda" (45 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "İlk İhanet" (60 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; kan haplarını bırakıp kendine bir av bulması için ebeveynlerinden baskı gören Juliette'nin; ailesine kendini ispatlamaya çalışan, okulun yeni öğrencisi Cal'ı gözüne kestirmesine tanıklık ediyoruz.

Sarah Catherine Hook & Imani Lewis ikilisine oyuncu kadrosunda Elizabeth Mitchell (Margot), Aubin Wise (Talia), Gracie Dzienny (Elinor), Dominic Goodman (Apollo), Phillip Mullings Jr. (Theo) ve Jason R. Moore (Jack) gibi isimler eşlik ediyor.

22-06/12/first-kill-oyunculari.jpeg

SEZON NEREDE ÇEKİLDİ?

Belletrist Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin 1. sezon çekimleri ABD'de Savannah, Georgia'da çekildi.

Yönetmen kadrosu Eriq La Salle, Amanda Tapping, Jet Wilkinson, Salim Akil ve John T. Kretchmer'dan oluşan First Kill'in tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

22-06/12/first-kill-poster-2.jpeg

"First Kill" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin