Netflix İspanya dizisi Intimacy nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

Mahremiyetin ihlalini konu alan Netflix İspanyol dizisi "Intimacy" 1. sezon bölümleriyle yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları, yapım ekibi, bölüm bilgileri...

Mahremiyetin sınırları nasıl çizilir? Kendi mahremimiz herkesin diline düştüğünde yaşamımız ne hâle gelir?

NETFLIX SUÇ DRAMASI INTIMACY 1. SEZONUYLA YAYINDA!

Mahremiyetin ihlalini konu alan Netflix İspanyol dizisi "Intimacy" 1. sezon bölümleriyle yayına girdi.

Orijinal ismi "Intimidad" olan dizinin 10 Haziran 2022 Cuma tarihinden itibaren izlenebilen ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

"INTIMACY" KONUSU

Itziar Ituño, Verónica Echegui, Patricia López Arnaiz ve Ana Wagener gibi isimleri bir araya getiren yapım kısaca; bir politikacının yükselişteki kariyerinin, gizlice kaydedilmiş bir seks videosu kamuoyuna sızdırılınca tehlikeye girmesini konu ediniyor.

Geleceği parlak bir siyasetçinin seks videosunun sızdırılması, özel hayatlarının gizliliği için büyük çaba sarf eden dört kadının hikâyesinde bir kırılma noktası olur.

Mahremiyetin sınırları nerede çizilir? Kendi mahremimiz herkesin diline düştüğünde hayatlarımız ne hâle gelir? İşte dizi, bu soruların cevaplarını derinlemesine inceliyor.

22-06/12/intimacy-oyunculari.jpeg

Verónica Fernández & Laura Sarmiento ikilisinin yaratıcısı olduğu Intimacy'nin, süreleri 45 ila 52 dakika arasında değişen 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Ölümcül Medya" (52 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Konum/Risk" (50 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Yüz Körlüğü" (47 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Düşüş" (48 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Rol" (45 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Tek Başına" (49 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Yarın" (47 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Bir Karar" (47 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; gizlice kaydedilmiş bir seks videosu kamuoyuna sızdırılınca belediye başkan adayı Malen'ın itibarının sarsılmasına ve lise öğretmeni Begoña'nın kötü bir haber almasına tanıklık ediyoruz.

INTIMACY OYUNCULARI

Yapımın oyuncu kadrosunda Itziar Ituño (Malen), Patricia López Arnaiz (Bego), Verónica Echegui (Ane), Ana Wagener (Alicia) dışında Emma Suárez (Miren), Yune Nogueiras (Leire), Elisabeth Larena (Idoia), Miguel Garcés (Bizen) gibi isimler rol alıyor.

22-06/12/intimacy-posteri.jpeg

Txintxua Films yapımcılığında hazırlanan Intimidad'ın 1. sezon yönetmen koltuğunu Jorge Torregrossa, Ben Gutteridge, Koldo Almandoz ve Marta Font Pascual paylaşıyor.

"Intimacy" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin