Floor Is Lava 2. sezonuyla Netflix'te! Yeni sezonda neler olacak?

Daha büyük engeller, daha büyük riskler ve daha da sıcak lavlar! Netflix'in eğlenceli ve heyecanlı reality yarışma programı "Floor Is Lava" 2. sezon bölümleriyle döndü. Yeni sezon detayları...

Bu sezon daha büyük engeller var! Lav daha sıcak! Devasa bir volkan!

Düşenler elenmeye devam ediyor! Netflix'in eğlenceli ve heyecanlı reality yarışma programı "Floor Is Lava" 2. sezon bölümleriyle döndü.

İlk sezon bölümleri 19 Haziran 2020'de yayınlanan yapımın yeni sezon bölümleri 03 Haziran 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

İkinci sezon toplam 5 bölümden oluşuyor.

FLOOR IS LAVA 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Rutledge Wood'un sunuculuğunu üstlendiği heyecan ve aksiyon dolu yarışma programında ekiplerin sandalyeler üzerinden sıçrayarak, perdelere asılarak ve avizelerde sallanarak lavla dolu odaları geçmek için yarışmalarına tanıklık etmeye devam ediyoruz.

Floor is Lava daha büyük engeller, daha büyük riskler ve daha da sıcak lavlarla geri dönüyor.

Yeni sezonda; engeller değişmiş durumda ancak zemin yine eskisi gibi kırmızı ve kabarcıklı bir sıvıyla kaplı! Bu sezondaki yenilik ise volkanın aşırı kaygan olması!

22-06/12/floor-is-lava-2-sezon-posteri.jpeg

FLOOR IS LAVA BÖLÜM REHBERİ

Süreleri 32 ila 35 dakika arasında değişen 2. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Virzi Üçüzleri'nin Dönüşü" (35 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Topçular, Bar Bebekleri ve Kara Kuşaklar" (32 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Anneler Babalara Karşı" (33 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Bir Zamanlar Bir Volkan Varmış" (34 dk.)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Lavdan Daha Ateşli" (33 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; ilk sezonun çılgın üçüzleri ateşle oynamak için geri dönüyor. Bu bölümde onlara üç baba ve üç komedyenden oluşan takımlar meydan okuyor.

22-06/12/floor-is-lava-izle.jpeg

American Ninja Warrior yapımcısı A. Smith & Co ve Haymaker Media'nın arkasında olduğu Floor Is Lava'nın yürütücü yapımcılığını Irad Eyal, Megan McGrath, showrunner Anthony Carbone, Arthur Smith, Frank Sinton, Caroline Baumgard ve Anthony Storm üstlenmekteler.

"Floor Is Lava" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin