Made For Love 3. sezon olacak mı? Dizinin geleceği belli oldu!

HBO Max, ilk orijinal dizilerinden "Made For Love" için kararını verdi. Detaylar...

Dijital yayın platformu HBO Max, ilk orijinal dizilerinden "Made For Love" ile vedalaşıyor!

MADE FOR LOVE İPTAL EDİLDİ!

Platform, iki sezonun ardından diziyi resmen iptal ettiğini duyurdu. Buna göre Made For Love 3. sezon gelmeyecek!

İlk sezonu 01 - 15 Nisan 2021 tarihleri arasında yayınlanan dizinin, 28 Nisan - 19 Mayıs 2022 tarihleri arasında yayınlanan ikinci sezonu böylelikle dizinin final sezonu oldu.

HBO Max yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada Alissa Nutting, Christina Lee, Cristin Milioti, Billy Magnussen, Ray Romano ve dizinin tüm oyuncu kadrosu ile yaratıcı ekibine teşekkürlerini iletirken "Bir Gogol çipi gibi, dizi her zaman aklımızda olacak" ifadelerini kullandı.

22-06/12/made-for-love-poster.jpg

"MADE FOR LOVE" KONUSU

Alissa Nutting'in 2017 yılında yayımlanan aynı isimdeki romanından uyarlanan dizinin hikayesi; değişken, tatminsiz ve sosyopatik kişiliğe sahip teknoloji CEO'su milyarder Byron (Magnussen) ile on yıl süren bunaltıcı evliliğinden kaçan otuzlu yaşlarındaki Hazel Green'e (Milioti) odaklanıyor.

Byron, çiftlerin beyinlerine aktarılan bir çip teknolojisini tanıtır, ancak bu çipi uygulama aşamasına geçmeden önce kendi karısı üzerinde denemiştir! Bunun farkına varan Hazel, sorguladığı sahte hayattan kaçma girişiminde bulunarak babası Herbert'in (Romano) yanına sığınır. Byron ise hem önemli deneğini hem de karısını kaybetmemek için her şeyi yapacaktır.

22-06/12/made-for-love-dizi.jpeg

Dan Bakkedahl, Noma Dumezweni, Augusto Aguilera ve Caleb Foote dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Patrick Somerville'in (Maniac, The Leftovers) senaryosunu kaleme aldığı Made for Love'ın yürütücü yapımcı kadrosunda ayrıca Christina Lee, Alissa Nutting, Patrick Somerville, Dean Bakopoulos, Liza Chasin, Daisy Mayer ve SJ Clarkson yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin