GLOW dizisine 3. sezon onayı çıktı!

Netflix'in popüler dizilerinden GLOW'a yeni sezon onayı çıktı. GLOW 3. sezonla ilgili detaylar...

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2018 - 00:22
Kültür Sanat

Netflix'in Liz Flahive (Homeland, Nurse Jackie) ve Carly Mensch (Nurse Jackie, Orange Is the New Black, Weeds) ikilisince yaratılan komedi dizisi "GLOW"a 3. sezon onayı çıktı.

GLOW 3. SEZON DETAYLARI

İlk iki sezon bölümleri Haziran ayının sonlarına doğru izleyiciyle buluşan dizinin yeni sezon bölümlerinin yine yaz aylarında Netflix platformundaki yerini alması bekleniyor.

Üçüncü sezonun bölüm sayısı ise önceki sezonlarda olduğu gibi 10 olacak.

18-08/26/glow-yeni-sezon-onayi-duyurusu.jpg

Diğer dijital yayın platformları gibi Netflix de dizilerin görüntülenme rakamları konusunda bizleri bilgilendirmiyor. Bu nedenle GLOW'un Netflix abonelerince gördüğü ilgi konusunda elimizde bir veri mevcut değil. Netflix'in son dönemde yarım saat süreli komedi dizilerine karşı biraz acımasız yaklaşım göstermesi göz önüne alınırsa GLOW'un benzer bir kadere maruz kalması yönünde en azından yakın bir zaman için endişe duymaması gerekiyor.

GLOW DİZİSİNİN KONUSU

1980'li yıllarda Los Angeles'ta yaşayan bir grup uyumsuz kadının kendilerini Güreşin Özel Kadınları olarak baştan yaratmasına tanıklık ettiğiniz dizinin hikayesi; kariyerine hızlı başlamak isteyen başarısız aktris Ruth Wilder'ın (Alison Brie) Los Angeles'ta bir spor salonunda düzenlenen rol dağıtımına gittiğinde bunun sıradan bir seçme olmadığını anlamasıyla gelişen olayları izleyicilere aktarıyor.

18-08/26/glow-foto.jpg

2018 Emmy Ödülleri organizasyonunda en iyi komedi dizisi dahil kazandığı adaylıklarla dikkat çeken GLOW'un oyuncu kadrosunda Alison Brie ile birlikte Betty Gilpin, Sydelle Noel, Britney Young, Marc Maron, Britt Baron, Kate Nash, Gayle Rankin, Kia Stevens ve Jackie Tohn gibi isimler yer alıyor.

Showrunner görevini üstelenen Flahive ve Mensch ile birlikte Orange Is the New Black yaratıcısı Jenji Kohan, Tara Herrmann ve Mark Burley yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin