Müjde! Slasher 3. sezon çekimleri başlıyor!

İkinci sezonunda Netflix'e transfer olan korku dizisi Slasher'ın 3. sezon prodüksiyon süreci başladı. Slasher 3. sezonla ilgili ilk detaylar...

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2018 - 10:00
Kültür Sanat

American Horror Story ve Channel Zero gibi antoloji türündeki korku dizilerinden "Slasher" takipçileri için güzel bir haber geldi.

SLASHER 3. SEZON RESMİ OLARAK DUYURULDU!

Slasher resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre dizinin üçüncü sezon prodüksiyon süreci başladı. Twitter hesabından paylaşılan kısa videoya bakılırsa sezonun açılış bölümünün ismi "6am to 9am" olacak.

18-08/26/slasher-3-sezon-sosyal-medya-duyurusu.jpg

SLASHER 3. SEZON DETAYLARI

İlk sezonu 2016 senesi içinde Kanada'da Super Channel ve Amerika'da Chiller'da; ikinci sezonu ise yayın haklarının geçtiği Netflix platformunda Ekim 2017'de izleyiciyle buluşan Slasher'ın yeni sezonu hakkında elimizde şimdilik pek bir bilgi yok.

Her iki sezonu 8 bölümden oluşan dizinin yeni sezon bölüm sayısının yine aynı olması beklenirken, yeni bölümleri ne zaman izleyeceğimiz henüz belli değil.

18-08/26/slasher-3-sezon-1535266662.jpg

SLASHER 1. VE 2. SEZON KONUSU

Dizinin "The Executioner" isimli ilk sezonu sanatçı Sarah Bennett'in (Katie McGrath) kocası Dylan ile birlikte memleketi Waterbury'e geri dönmesinin ardından bölgenin tüyler ürpertici tarihinin tekerrür etmeye başlamasını; "Guilty Party" isimli ikinci sezonu ise bir cinayeti örtbas ettikten beş sene sonra suçluluk duyan yaz kampı danışmanlarının artık ütopik bir komün olan suç mahalline kışın ortasında geri dönmesiyle gelişen olayları konu ediniyordu.

18-08/26/slasher-1-sezon-posteri.jpg

Gelecek sezonun hikayesi hakkında da henüz bir bilgi ya da ipucu verilmiş değil. Ancak olayların yine maskeli ya da görünmeyen bir seri katilin sistematik olarak bir topluluğu hedef alması ekseninde gelişeceğini söyleyebiliriz.

"Slasher" 1. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin