Netflix'in gizem dizisi Glitch 3. sezonuyla dönüyor!

Gizem-gerilim türündeki Glitch dizisi resmi 3. sezon onayını aldı. Glitch 3. sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2018 - 12:00
Kültür Sanat

Netflix bünyesinde yer alan Avustralya yapımı gizem-gerilim dizisi "Glitch"te serüven devam ediyor.

GLITCH 3. SEZON ONAYINI ALDI!

İkinci sezonun bitişinin üzerinden aylar geçmişken Glitch için müjdeli haber geldi ve uzun bekleyişe değecek yeni sezon onayı duyuruldu.

Glitch resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre yeni sezon bölümleri 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

Glitch yaratıcı ekibinin yaptığı açıklamaya göre her sezonun hikaye hakkında belirleyici bir soru üzerinden ilerlemesi ekseninde ilk sezon "kim", ikinci sezon ise "nasıl" sorusunun cevabını aramıştı. Yaklaşmakta olan yeni sezonda ise "neden" sorusunun cevabına odaklanılacak.

18-08/26/glitch-dizisi.jpg

GLITCH DİZİSİNİN KONUSU NE?

Avustralya kanalı ABC ile Netflix ortaklığında prodüksiyonu gerçekleştirilen Glitch'in hikayesi; yerel halktan yedi kişinin aklın almayacağı bir biçimde sapasağlam olarak mezarlarından kalkması sonrasında bir polis memuru ve doktorun duygu yüklü bir gizemle karşı karşıya kalmasına odaklanıyor.

Tony Ayres (The Slap) ve Louise Fox (Broadchurch) ikilisinin yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Emma Booth, Genevieve O'Reilly, Rodger Corser, Sean Keenan, Hannah Monson, Ned Dennehy, Emily Barclay, Aaron L. McGrath, Rob Collins, Luke Arnold ve Pernilla August gibi isimler yer alıyor. Yeni sezonun güncel oyuncu kadrosu hakkında henüz bir bilgi akışı sağlanmış değil.

"Glitch" 3. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin