Ackley Bridge 3. sezon onayını aldı

Channel 4 dizisi Ackley Bridge 3. sezon onayını aldı. Ackley Bridge 3. sezon detayları...

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2018 - 14:23
Kültür Sanat

Hikayesi birbirinden çok farklı kültürlere sahip öğrencilere ev sahipliği yapan bir okulda geçen İngiliz televizyon kanalı Channel 4 dizisi "Ackley Bridge" 3. sezon onayını cebe koydu.

12 bölümden oluşan ikinci sezonunu 21 Ağustos'ta ekranlara gelen duygusal bir bölümle noktalayan dizinin bu bölümünün yayının saatler sonrasında kanaldan yeni sezon müjdesi geldi.

ACKLEY BRIDGE 3. SEZON DETAYLARI

İlk sezonu 2017, ikinci sezonu içinde bulunduğumuz yıl yayınlanan Ackley Bridge'in 3. sezon bölümleri 2019 senesi içinde muhtemelen Haziran ayında izleyiciyle buluşacak.

İlk sezonu 6, ikinci 12 bölümden oluşan dizinin yeni sezon bölüm sayısı ise 8 olarak belirlendi.

ACKLEY BRIDGE REYTİNGLERİ

BARB'dan elde edilen verilere göre dizinin ikinci sezonu bölüm başına 1.5 milyon izleyici ortalamasını elde ederken Channel 4'un en çok izlenen 10 programı arasına girdi.

18-08/26/ackley-bridge-2-sezon-finali.jpg

Aslında Ackley Bridge ilk sezonunda çok daha iyi izlenme oranları elde etmişti. Geride kalan sezonun ortalaması, bölüm başına 2.15 milyonluk ortalamaya sahip ilk sezonun altında kalsa da dizi hala kanalın en popüler dizileri arasında yer alıyor.

18-08/26/ackley-bridge-oyuncu-kadrosu.jpg

Bütçe kesintileri nedeniyle iki okulun birleşmesi ve müslüman göçmenlerle bölgenin yerlisi olan çocukların aynı çatı altında buluşması ekseninde gelişen olayları izlediğimiz dizide Mandy Carter (Jo Joyner), Steve Bell (Paul Nicholls), Kaneez Paracha (Sunetra Sarker), Emma Keane (Liz White), Sadiq Nawaz (Adil Ray), Samir Qureshi (Arsher Ali), Missy Booth (Poppy Lee-Friar) ve Nasreen Paracha (Amy Leigh-Hickman) gibi karakterlerin üçüncü sezon hikayesinde de yer almaya devam etmeleri bekleniyor.

"Ackley Bridge" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin