The End of the F***ing World 2. sezonuyla dönüyor!

Netflix ve Channel 4 ortaklığında çekilen popüler dizi The End of the F***ing World 2. sezonuyla geri dönecek. The End of the F***ing World 2. sezon detayları...

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2018 - 15:26
Kültür Sanat

Çizgi roman uyarlaması kara komedi dizisi "The End of the F***ing World" yeni bölümleriyle geri dönüyor!

THE END OF THE F***ING WORLD'A 2. SEZON ONAYI!

Channel 4 ve Netflix ortak yapımcılığında hazırlanan BAFTA ve Emmy adayı dizi resmi 2. sezon onayını kaptı.

18-08/26/the-end-of-the-fucking-world-sosyal-medya.jpg

Charles Forsman'ın aynı isimdeki ödüllü çizgi romanından Charlie Covell (Burn Burn Burn) tarafından uyarlanan dizinin ikinci sezon bölümlerinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı konusunda şimdilik bir duyuru yapılmadı.

Channel 4 Drama Başkanı Beth Willis konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu küresel başarı hikayesinin Channel 4'da başlaması ve ikinci sezonunun yola çıkmış olması nedeniyle gururluyuz. Charlie'nin esprili, nükteli ve harika dünyasına geri dönüyor ve hikayenin bizi nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

18-08/26/the-end-of-the-fucking-world-fotograf.jpg

THE END OF THE F***ING WORLD KONUSU

Yetişkinliğe geçiş türündeki kara komedi dizisinin hikayesi, yeni yetme bir psikopat ile maceraya aç bir asinin talihsizliklerle dolu bir yolculuğa çıkması ve hayvan öldürmekten sıkılan 17 yaşındaki James ile cüretkar Alyssa'nın bu yolculuğunun iyice kaosa dönmesini konu ediniyor.

Alex Lawther (Black Mirror, The Imitation Game) ve Jessica Barden'ın (Penny Dreadful, The Lobster) başrolleri paylaştığı The End of the F***ing World'ün yeni sezon senaryosunu yine Covell kaleme alacak.

18-08/26/the-end-of-the-fucking-world-poster.jpg

Clerkenwell Films ve Dominic Buchanan Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Covell ile bilikte Murray Ferguson, Ed Macdonald, Andy Baker, Dominic Buchanan ve Jonathan Entwistle gibi isimler yer alıyor.

"The End of the F***ing World" 2. sezon teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin