Netflix dizisi Easy'e 3. ve final sezonu onayı çıktı!

Antoloji türündeki Easy dizisi son bir sezon daha izleyiciyle buluşacak. Easy 3. sezon detayları...

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2018 - 18:00
Kültür Sanat

Son dönemin popüler dijital platformu Netflix'ten yeni sezon onayı haberleri gelmeye devam ediyor.

EASY FİNAL SEZONUYLA DÖNECEK!

İki sezonu deviren ve yarım saat süreli bölümlerden oluşan antoloji türündeki "Easy" dizisi için 3. sezon onayı çıktı. 3. sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı da duyuruldu.

18-08/26/easy-yeni-sezon-oanyi-duyurusu.jpg

EASY 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezon bölümleri 2019 senesi içnde Netflix abonelerine sunulacak. İlk sezon 22 Eylül 2016, ikinci sezon bölümleri ise 01 Aralık 2017'de izleyiciyle buluşmuştu.

EASY DİZİSİNİN KONUSU

Joe Swanberg'in yaratıcısı, senaristi ve yönetmeni olduğu Easy'nin hikayesi; Chicago'da yaşamlarını sürdüren insanların günümüz aşk, cinsellik, kültür ve teknoloji labirentinde kayboluşları üzerine odaklanıyor.

18-08/26/easy-dizisi-izle.png

Her bir bölümünde yıldız isimleri ağırlayan Easy; ilk randevusuna çıkan gençlerden, evli ve çocuklu çiftlere kadar, ilişkilerin tuhaf, gergin ve tutku dolu yönlerini farklı hikayeler ile izleyiciye yansıtıyor.

Dizinin şimdiye kadar yayınlanan bölümlerinde Kate Micucci, Jane Adams, Zazie Beetz, Michael Chernus, Kiersey Clemons, Evan Jonigkeit, Elizabeth Reaser, Jacqueline Toboni, Dave Franco, Aya Cash, Marc Maron, Orlando Bloom, Malin Akerman, Jake Johnson, Hannibal Buress ve Emily Ratajkowski gibi isimler karşımıza çıktı.

18-08/26/easy-netflix.jpg

Easy'nin yeni sezonu için henüz herhangi bir oyuncu kadrosu haberi paylaşılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin