Go, Dog. Go! 2. sezon Netflix'te! Hadi, Kuçu. Hadi yeni sezon konusu, fragmanı

Popüler çocuk kitabından uyarlanan animasyon dizisi "Hadi, Kuçu. Hadi! (Go, Dog. Go!)" 2. sezon bölümleriyle Netflix'e geldi. Yeni sezon detayları burada...

Becerikli ve yaratıcı köpek yavrusu Tag ve arkadaşlarının maceraları sürüyor...

Dr. Seuss'un öğrencisi P. D. Esstman'n 1961 yılında yayımlanan popüler çocuk kitabından uyarlanan animasyon dizisi "Hadi, Kuçu. Hadi! (Go, Dog. Go!)" 2. sezon bölümleriyle Netflix'e geldi.

İlk sezonu 26 Ocak 2021'de yayınlanan dizinin yine 9 bölümden oluşan yeni sezonu 07 Aralık 2021 Salı itibarıyla Netflix kütüphanesine eklendi.

DreamWorks Animation Television & WildBrain Studios ortak yapımcılığında hazırlanan yapım; becerikli ve yaratıcı köpek yavrusu Tag'ın, sorunları çözüp Patiköy sakinlerine yardımcı olarak en iyi arkadaşı Scooch ile birlikte maceralar peşinde koşmasını konu ediniyor.

"GO, DOG. GO!" 2. SEZON KONUSU

Hadi, Kuçu. Hadi! 2. sezonda; maceracı köpek yavruları Tag ve Scooch, Patiköy'deki heyecan verici mekânlardan Chew York'un ışıltılı dünyasına kadar adeta keşfetmedik yer bırakmıyor!

21-12/07/go-dog-go-2-sezona-afisi.jpeg

İlk serüvende Köy, Karbaşı havasına girmiştir! Ama Sandra Karba kızağıyla kaza yapınca Karbaşı'nı kurtarma işi Tag ve Scooch'a kalır. Üstelik bu iş bir fedakârlık gerektirecektir...

"GO, DOG. GO!" 2. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Zekice ve gülünç bir animasyon olarak nitelendirilen Hadi, Kuçu. Hadi!'nin 24'er dakika süreli yeni sezon bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Kar Kuçu, Kar!"
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Tüm Kuçular Gemiye / Kemik-form ve Kemikler"
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Sam'i Yakala / Titrek Tekerler"
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Frank, Beans ve Chili / Çayırlardaki Küçük Köpek"
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Havcı ve Çiğnero / Maceralı Tarif"
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Kutsal Terlik Avcıları / Yavaş Kuçu, Yavaş!"
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Patiköy'de Oyun / Korkun İçin Söyle"
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Hızlı Frank'in Tamirhanesi / Kuyruk-Vando"
- 2. Sezon 9. Bölüm: "Doğum Günün Kutlu Olsun Patiköy"

21-12/07/go-dog-go-dizisi.jpeg

Baş yapımcılığını Adam Peltzman'ın (Odd Squad, Blue’s Clues, Wallykazam!) üstlendiği dizinin seslendirme kadrosunda Michela Luci (Tag Barker), Callum Shoniker (Scooch Pooch), Katie Griffin (Ma Barker), Martin Roach (Paw Barker) gibi isimler yer alıyor.

"Hadi, Kuçu. Hadi!" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin