Gökçe Bahadır Menajerimi Ara dizisine konuk olacak!

Sevilen oyuncu Gökçe Bahadır uzun süre sonra ekranlarda olacak. Yap

Merve Mutlu
05 Ağustos 2020 - 10:13
Gündem

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ve duyurusunu da kendisinin yaptığı, dünyaca ünlü Call My Agent'ın Türkiye uyarlaması olan ve Star Tv'de yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisinin çekimleri devam ediyor.

20-08/05/menajerimi-ara.png

Başarılı ve sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimlerin yer alacağı diziye; Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre ve Çağatay Ulusoy gibi isimlerin konuk olacağını daha önce açıklamıştık. Tuba Büyüküstün'ün de sahnelerinin yer aldığı ilk bölüm fragmanı yayınlanan dizinin konuk oyuncu sürprizleri bitmiyor.

Gökçe Bahadır Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda!

20-08/05/bahadir-menajer.jpg

Başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren ve ünlü isimleri kendi kimlikleri ile konuk etmeye hazırlanan dizinin kadrosuna, en son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Gökçe Bahadır da dahil oldu. Bahadır da dizide kendi ismi ile yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin