Hazal Kaya ve Onur Tuna yeni projede başrolde!

Ekranların sevilen isimleri yeni projede partner olacak.

Merve Mutlu
05 Ağustos 2020 - 10:26
Gündem

Aslı Kızmaz tarafından yazılan ve oldukça sevilen Benden Ne Olur kitabının beyazperdeye uyarlanması için yapılan hazırlıklar devam ediyor. Kitabın ana karakteri olan Sertab'ı başarılı ve güzel oyuncu Hazal Kaya'nın canlandıracağı müjdesini Kaya ve Kızmaz birlikte vermişlerdi. Filmin diğer oyuncuları ise merak konusuydu.

20-08/05/hazal-kaya.png

En son Bizim Hikaye dizisinde başrolde yer alan Kaya, oğlu Fikret Ali'nin doğumunun ardından setlere ara vermişti. Hayranlarını yeni film müjdesi ile sevindiren Kaya'nın yeni partneri de belli oldu. Şimdilerde büyük ses getiren ve reytinglerde büyük başarı elde eden Mucize Doktor dizisinde rol alan Onur Tuna, Benden Ne Olur filminde Kaya'ya eşlik edecek.

Benden Ne Olur konusu nedir?

20-08/05/benden-ne-olur.png

Hayatının bir bölümünü "Benden Ne Olur" sorusu ile geçiren cesur bir kadının her satırında şaşırtan hikayesini konu alan kitap aşk, eğlence ve çalışma hayatına ışık tutuyor. “Markaların durmadan, inanılmaz büyük işler başarmış kadınların hikâyelerini paylaşmalarını anlamıyorum. Onları kendi hayatıma davet etmek istiyorum. Bir rimelin daha çok satılması için verdiğim emeği görseniz, adıma şarkılar yazar, beni “işte kadının gücü” isimli reklam filmlerinize konu edersiniz. Ama varsa yoksa beyin cerrahları, sporcular, bir de şarkıcılar.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin